0 oy
1,212 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eslerinizin ailesi size ev alsa barışır misiniz ?

Veya sizin aileniz ev alsa eşiniz barısir mi ? 

Esimin ailesi ile aram iyi kötü değiliz mesafeliyim her zaman ama ev alsalar kabul etmem heralde ! Hem aldırıp da küs olmakta ayıp olur ☺️☺️ 

Eşim de kimsedn kabul etmez heralde ☺️

Kendi yagimizla balimizla kavrulmak en güzeli bu konu da iyiyiz 

29 Cevaplar

0 oy
(1,852 puan) tarafından

Kim alsa kabul ederim :) şimdi ki oturduğumuz ev kayın validemin mesela. Kayinvalidemler antalyada ve oturduğu evde eşimin. Ama eşimin işi dolayısıyla ankaradayım. babam alsa onda da otururum. Kira vermekten iyidir bence :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
İki tarafla da iyiyiz çok şükür.  Kaynanamlarin  3 katlı bir apartman ayrı bir mahallede de iki katlı evleri var ama o evleri maddi durumu iyi olmayan ev alamayacak durumda olan kayinlarima  verecek eşim ve eşimin küçüğü ogretmen bizlere ev vermeyecekler şimdilik yanlarında oturuyoruz  kendimize ev alınca çıkacaz inşallah  evlerde kalan kayinlarima bölüştürülecek . Bize verselerde biz istemeyiz zaten 
0 oy
(1,357 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hatice bana whatsapptan yazarmısın
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Yani alacaksa oğluna alıyor benim kara kaşıma gözüme almıyor o yüzden hiç hayır demem ama böyle bişeyde olmayacağını göre :D
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Sen neredesin bir geldin ama yoksun kuzum? 
tarafından
Ya aslı abla eşim geldi ya onla hastet gidereyim.yine gidecek bjr kaç gün sonra:(
(5,940 puan) tarafından
Oy kuzum iyi gider gider canım benim.şu özel bölümünü aç kuzum.biliyorum niye açmadığını ama görmezden gelirsin bazı mesajları .
tarafından
Açık şuan canım :)))
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Msj atıyosun snr mesajları kapatıyorsun göremedim o yüzden. Waptan yazsana numaran silindi
tarafından
Açtım özeli burdan yaz Gökçen numaran yok bende silindi :))
0 oy
tarafından
Kus olsan zaten almazlar sanmam :D
0 oy
tarafından
Alsınlaarrr bende onu istiyorum ALCAKLAR inşallah ama benim altınlarımla 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 636 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra05 (2,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,088 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,205 göst.
15 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 509 göst.
4 Eylül 2022 Aile kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,911 cevap

36,612 kullanıcı

...