0 oy
1,070 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından

Bugün twitterda kayınvalidesi vefat eden bir gelinin tivitini gördüm. Gerçekten bakış açısına bayıldım, etkilenmemek elde değil. Burada sorunlu kayınvalide başlıkları okurken iki tarafa da çok üzülüyorum. Her birimiz birer kayınvalide adayıyız, inşallah bizler de ardımızdan böyle güzel sözler söyletebiliriz. 

image

6 Cevaplar

0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ne guzel aslinda arkasinda byle bi iz biraktigi icin kayinvalideye teşkr etmek lazim
(105 puan) tarafından
Kesinlikle :)
-Reklam-
0 oy
(135,883 puan) tarafından
Bende yazicam bi veda zamani gelince 
tarafından
Ahahahahah
tarafından
Gelde sev dimi sevda zombiyi
(135,883 puan) tarafından
Köp.ek kız az once cop atimaya ciktiydim beni gordu kapiyi bi carpti aklim cikti yaa
0 oy
(29,521 puan) tarafından

Her anne bir kayinvailde olur..

Kimi gercek annedir
Kimi  vicadansizin tekidir.
Ondan dolayı her gelin veya damat bu konuda şanslı olmayabiliyor 
(105 puan) tarafından
Doğru, Allah cümlemizi iyilerle karşılaştırsın inşallah
0 oy
(7,627 puan) tarafından
 Her kulun iyisi kötüsü var Rabbim  herkese iyileri nasıp etsin. Hiç birşey tek taraflı olmaz. Tabiki ne yapsan da yaranamadigin  insanlar hariç onlarida Allah ıslah etsin   herzaman duamdir kayınvalidem tanımadım vefat etmiş ama öyle şahane bir evlat bıraktı ardından hep şükür Rabbime.   
(105 puan) tarafından
Ne güzel, eşinizin varlığına her şükrünüzde annesine de ecir gidiyordur muhakkak
(7,627 puan) tarafından
İnşallah. Rabbim mekanını cennet eylesin
0 oy
(18,164 puan) tarafından

bemde kayinvalideme tesekkur ediyorum esimi dogurdigu icin :Dsağolsun bana iyi değil ama saygıda kusur etmiyorum  kimseye dedikodusunu yapmiyorum 

(105 puan) tarafından
Daha ne olsun :)
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Malesef kaynanam 5 çocuk büyütmüş aralarında en iyi en insaflı olanı eşim ve diğerleri pekte öyle değil bana çoğu konuda çoğu şeyi zehir ettiler hala da uğraşıyorlar.Allaha havale ettim ben.

Herkes ne yaparsa öldükten sonra arkasından o şekilde konuşulur Malesef iyi Bi anı bırakmadılar hep dışlanmış hissettim kendimi eşim müsama gösterseydi hepsi tepeme çıkıp ezeceklerdi beni. 
(105 puan) tarafından
Üzüldüm, en azından eşinizden yana yüzünüz gülmüş.

İlgili sorular

+4 oy
40 cevap 1,015 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 688 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 649 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 274 göst.