Esim normaldede çok cinsel istekle bana yaklaşan biri değildi hep çocuk olsun diye sanki zoraki yaklaşırdı. Ikinci kızımız oldu 3 aydır bir kere benim zorumla beraber olduk çok kilo aldım 90 kiloya yaklaştım 6 kilosunu son bir ayda aldım kilolusun dedikce kendimi yemeğe veriyorum. Aramızda hiç yakınlaşma güzel söz bile yok kardeş gibi yaşıyoruz. Beni sevmiyor desem ilgilenir sevdiğim yemekleri tatlıları getirir para verir sen dinlen der çocuklarla ilgilenir. Kilo aldın dışında hiç olumsuz birşey demez. Gel gorki kadın gibide davranmaz. Bazen evde çekici şeyler de giyiyorum dar taytlar felan giyerim ama kilolu olunca tabi yakismiyor olabilir, biraz pofpoflarim yakinlasirim ama karşılık vermez. Geçen gün survivor aycan a oyy ne güzel kız, genç ve çok güzel ahh ahh felan dedi içi gitti 2 gün konuşmadım birdaha yapmadı. Artık beni beğenmiyor mu yoksa 40 yaşına geldi cinsel isteksizlik mi başladı
Canım erkekleri anlamak zordur bunu eşinle konuşarak çözersin
Ben kendimden örnek vereyim elimle ilk tanıştımda S M Beden giyen biriydim kendimi çok seven egosu tavan bi insandım
Sonra ben bi rahatsızlandım acil ameliyat oldum
Şuan 3 XL. Giyen biriyim
Benim eşimde bazen der hayatım kilo aldın diye şuan 5 ayım bitmek üzere dahada şişecem belli
Eşim hem söyler hem diyet yapmama izin vermez
Ne istediklerini bilmeyen varlık onlar
Tabi ben kırılmıyorum çünkü takmıyorum
Kilonu kendi sağlığın için verebilirsin
Eşin çocuklarla ilgileniyorsa evde spor yapabilirsin
Rahatsızlığın yoksa diyet yapabilirsin
1,488,380 soru
24,329,406 cevap
345,624 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın