Canm hic takılma erkeklerin hepsi demiyorum ama çoğunluku biz bayanlar gibi ince düşünemiyor yapısal olsa gerek kendi kendine düşünüp kendi canını sıkma eşinle konuş direk ne hissediyorsan eşini de incitmeden doğru cümlelerle halledebilirsin
Benim ilk esimin ikinci evliligi bir kizi var. Bende suan hamileyim. ikisi arasinda o sekilde ayrim yapmaz canim. Ama ne kadar ikiside evladi olsa suan o cocugun anne babasi ayri diye bi acima duygusuna giriyorlar. Cevrede esler de o sekilde. Esimde kizina karsi cok dikkat eder. Cunku kaynananm falanda hep ona aciyor gozuyle bakıyor ister istemez esimdw etkileniyor. Bende kizimiza hamileyim ona bu kadar taviz vermem diye arada saka yapar. Ciddiye almiyorum ama kusura bakma öyle bise olamaz diye sakayla cevap veriyorrum. Annesi yaninda olacak onun diyor. Bide kizi bizimle yaşadığı icin annesinden ayri olunca hep boyle acima icindeler. Allah tan kiz bana karsi cok iyi cok seviyor beni aramiz iyi Bende sahsen dogunca degisecegini düşünüyorum. Dogmadigi icin daha cocuklarimiz diger evlatlari agir basiyor. Umarim dogunca fark olmaz ben cok uzulurum ozaman. Esimden ummamda genede insanoglu bilinmez yani.
Off ymnle bende şuan kendi kendime bu mseleye üzülüodum...İlk bebeğimz ve sanki hiç heycn yok gbi eşimde..15.hftadaym dha bir kere karnmı öpmedi, bebeğyle konuşmadı msela.
Bnada bişey demio bebekle ilgli mtlu olduğnu sevndğni belirten şeyler..Sorsan çok mtlu heycanlı ama..
Geçen gün o işteyken karnmı çektm attm kyafetin ustunden, bebişinn slmı var babası yazdm a.s dio ya
Bizimki ikinci cocuk ama esimde heyecan yok.eksikleri tamamlamaya para veriyor ama demiyorki birlikde bakalim kendisi arabadan inmiyor.gicik
404,101 soru
12,106,041 cevap
36,423 kullanıcı