0 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından
Kızlar nlursunuz bana dua edin oğluma 21 nisanda doğdu bugün getirdim sarılık olmuş yoğun bakıma aldılar tedavi için sınırın 1 tık üstünde sarılığı yetersiz beslenmeden oldu hep büyükleri dinlediğim için olduu sütümü sağıp vermeme izin vermediler memeyi zaten daha dün tuttuu mamada verdirmediler kafayı yicem gece ağladığında bi tek benm koynumda susuyodu onu küvezde çırıl çıplak gördüm durmadan ağlıyoduuu durmadannn kucağımı istiyo biliyorum 4 te emzirmeye gidecem nlursunuz dua edin yavruma sağ salim evime götüreyimmm  göğüslerim taş gibii sağcam mecbur tam tutamıuo ağlamaktan helak oldum sütüm çekilir diye korkuyorum 

32 Cevaplar

0 oy
(629 puan) tarafından
Allahım yavrunu bir anca sana bagislasin bir an önce evine al git inşallah 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah evladını sana bağışlasın inşallah

0 oy
(122,870 puan) tarafından
Rabbim bebegine sifa sana dayanma gucu versin sutunu sag dolaba koy sık sık sag gitmez ins
0 oy
(738 puan) tarafından
İnanmıyorum aynı durumdayiz gerçi bizim sarılık neden oldu bilmiyorum şuan hastanede yatıyoruz üç saatte bir emziriyorum merak ettim değeri kaçtı benim 14 ten 16 ya çıktı yatış verdiler 
(877 puan) tarafından
Benim geldiğimde 16ydı bırakmadılar mama veriym memeyi tam tuttup emmiyo sağıp vermemede engel oldular çocuğun gözümün için sapsarı hala olur bu bebeklerde diyorlardı Allah tan getrdm bugünn ve benimki daha 4 günlük yoğun bakımda emziremiyorum maalesef sütümü sağıp götürüyorum biberonla vercm mecbur inşallah alışmaz ve işin kötüsü 3 kilo doğdu 2800 olmş kilo kaybıda var mahvettiler yavrumuu
(738 puan) tarafından
Bizimdr 10. Gün bugün 16 ya çıkmış işte ben salı günü getirdim bir de bugün getirdim doktor yatış istedi bu fototerapi çok etkiliymis evde olmasindansa hastanede çabucak atlatmalari daha iyi inşallah geçecek bugünlerde güçlü olmaliyiz kimseyi dinlememeliyiz yavrularimiza bişey olsa bizim canımız yanar sadece
(877 puan) tarafından
Benim bebeğim daha güçlü ememiyor o yüzden sütümü makimayla sağdım göğüslerim taş gibi oldu şişti ler bırakmadılar sütümü sağma ya bebek boşaltır diye boşaltamadı tabi şimdi sağıp vercm mecburen biberondan içtiğinden emin olmalıyım inşallah memeyi tamamen unutmaz kaşıkla verince çok geç oluyo küvezde çıkardım için üşüyebilir Rabbim bütün yavrulara şifa versin İnşallah bi daha asla kmseyi dinlemem asla
(738 puan) tarafından
Mamada verecek misin ben sadece emziriyorum keşke mamada alsaydim onuda verirdim inşallah süt yetiyordur
(877 puan) tarafından
Doktor emzir sütü sağ ver ve mama takviyesi yap dedi hipp mama aldm doktor iyi dedi
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Allahım şifa versin  ins  
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Allahım acil şifalar versin canım. 

En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın yavrunu işallah. 
0 oy
(5,438 puan) tarafından

Okurken gözlerim doldu bende taze anneyim :(

Allh yardmcn olsun sağ cnm sütun çekilmesin 

Rabbim acil şifalar versin 

0 oy
(12,741 puan) tarafından
Kına yaksın o büyükler söyle de korkma kuzum gececek sen sağ sütünü ver bebeğine 
0 oy
(290 puan) tarafından
RABBIM şafi ismiyle şifa versin insALLAH cnm tez zamanda alıp gidersin 
0 oy
(329 puan) tarafından
Mamaydı bnada verdirmediler aynısı oldu sonra mama aldık bir bck ay sürdü gecmedi korkma cnm rabbim sifa versin cogu bebekte oluyor diyebilirim rabbim sifa versin bu mübarek yçgünün yüzü suyu hürmetine 
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. 

Allah kimseyi evladıyla sınamasın 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 569 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.
+1 oy
29 cevap 737 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (411 puan) tarafından soruldu

405,652 soru

12,154,818 cevap

36,588 kullanıcı

...