0 oy
1,338 göst.
Aile kategorisinde (778 puan) tarafından
Kizlar ben 3 kardeşim ablam abim ve ben benim 2 abimin 2 çocuğu var ablaamında çocuğu olmuyor 15 senelik evli aşılama tüp bebek hepsini denediler ama olmuyor şimdi başka şehirde yaşıyor ablam ben aramaya çekiniyorum onu çocuklarımın fotosunu göndermeye çekiniyorum acaba yanlış anlar mı üzülür mü diye bu beni çok uzuyo ablamı aramak dertleşmek istiyorum mutluluğumu paylaşmak istiyorum  ama arayamjyorum ne diyecem ben hep çocuklardan bahsedecek belki zoruna gider diye sizce ne yapım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım herkese bu tadı tattirsin 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin canım rabbim inşallah ablanada bir evlat nasip etsin
(778 puan) tarafından
Amin amin kuzum ins çok zor cookkk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu konuda haklisin yapma üzülür çünkü. Rabbim ona da nasip etsin insallah her sey vaktini bekler 
(778 puan) tarafından
İns cnm aynen onun yerine koyuyorum kendimi çok zor bı durum ben hamilelik sevincimi bile arayıp söyleyemedim o bayramda geldi karnımı sakladım nasıl karnıma bakiyo için acıdı ya off
tarafından
Evet kuzum benim de üç yıl olmadi çok üzülmezdim ben aslında ama yine de insan kötü oluyor biraz. Allah ona da güzel evlatlar nasip etsin insallah
(778 puan) tarafından
İns cnm ins üzülmez de cnm gene de insanlık hali nefis bu
tarafından
Öyle tabi kuzum
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Rabbim ablana ikiz ikiz evlat versin. Insallahhhhhhh
(778 puan) tarafından
İns cnm insss
0 oy
tarafından
Insallah ablanada nasip olur canım fazla çocuklarından bahstme cnm sana belli etmsde içi  yanar zor bir durum
(778 puan) tarafından
İns cnm işte evde olunca kuzum bahsedecek başka biseyim kalmiyo hep hayatım cocuklar ustune daha 2 bebemin fotosunu bile göndermedim
tarafından
Sende haklsn cnm ama bunu ben iyi blrm ben yeni kaybttm ikizlrmi kisa bir sure yasdlr eltimde bendn on gün once dogrmstu hep kizinin fotogrflrni atyor bana canim o kadr yanyorki cevap veryorum kendsne ama cok içim yanyor.
(778 puan) tarafından
Öyle olur kuzum öyle çünkü bu degisik bişey herşeyden ayy cnm benim Rabbim sabrını bol versin ssnada
tarafından
Amin cnm insllh rabbim en kisa surede ablanada nasip eder bak uzulmesn bizim aildn bir kadn tam 12 yıl sonra cocuk sahibi oldu bir oğlu oldu oğlunu evlndrdi simdi bes tane torunu var bak rabbim bir evlt etti uzun zamn sonra oglunada daha cok verdi
(778 puan) tarafından
Ayy ne güzel ins cnm ama hem maddi hem manevi çok zor bı süreç yaşadıkları anlatsammm:( Rabbim büyük o daha iyisini bilir ama insan üzülüyor canın olunca
tarafından
Haklsn canım  zor bie durum rabbim bir an once nasip eder insallah bak cnm meryem suresini surekli okusun kuran okumayi bilyorsa bilmese bile türkçesini okusun insllh nasip edr rabbim
(778 puan) tarafından
Bilir cnm devamlı kuran namaz haşır neşir onlarla çok sukur
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla ablanın ve onun gpbş olanların kucağını doldursun bu günler hürmetine 
(778 puan) tarafından
Amin kuzum isteyen olmayan herkese cümleye inssallah Rabbim buyuk
0 oy
(16,837 puan) tarafından

Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu guzel duyguyu insAllah

(778 puan) tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
tarafından
ALLAHIMM INSALLAH SAGLIKLA BIR COCUGU OLSUNN AMINN AMIINNN
(778 puan) tarafından
İnsallahh aminnnnnnn
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Amin Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Çok zor bir durum. Ben de çok uğraştım onun kadar olmasa da.. İnşallah Allahım ablana da tez zamanda bir evlat nasip eder. Ayrıca da alanı aramamazlik etme derim. Evlat sahibi olamayan bir insana ne kadar hassas davranirsan davran bi yerden bulur uzulecek bisey. Yeni en azından ben oyleydim.
(778 puan) tarafından
Amin Rabbim tüm isteyenlere versin tsttirsin bu duyguyu  aynen bulur zor bı durum cunku
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Rabbm nasip etsn ablanada evlat inşallah canım
(778 puan) tarafından
İnşallah kuzum inşallah
0 oy
(983 puan) tarafından
Allah tez zamanda kucagini doldursun canim cok uzuluyorum boyle insanlara Allah evlat acisiyla yokluguyla sinamasin 
(778 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah cnm cümleye nasip etsin
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı Bir şekilde hamilelik nasip etsin inşallah çok Zor bişey   bilirim o duyguyu.  Canım. Rabbim nasip ettiyse olur.  Bende 6senemde. İnşallah kucama alicam 30 haftaligim şuan ve inan tamamen Rabbimin mucizesi  nasipten ötesi yalan 
(778 puan) tarafından
Oyy cnm bnm sağlıklı bı sekilde kucağına alırsın ins   inşallah cnm ins
(7,639 puan) tarafından
İnşallah. Rabbim Hasret çekip evlat diyen tüm bayanlara bu mübarek günde yaşatsın inşallah
0 oy
tarafından
Evet çok zor gerçekten Rabbim kimsenjn kucağını boş birakmasin
(778 puan) tarafından
Aminnnn ❤️❤️
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Amin inslalah Allah insallah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin
(778 puan) tarafından
Amin insallahh
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Ayy cok üzücü bi durum gervekten Allah zum istiyenlere nasip etsin senin icinde kolay deyil

Allah biran önce nasip etsin inşaAllah 
(778 puan) tarafından
Çok zor cnm çok zorinan geçen bayramda karnımı sakladım hamile olduğumu söyleyemedim oda öyle karnıma baktı o baktıkça için yandı
0 oy
(3,232 puan) tarafından
Rabbim yardim etsin bence ara ya ablan sonucta cok bebekten bahsetmezsin 
(778 puan) tarafından
Amin inşallah cnm evde olunca cnm iki çocukla başka neyden bahedecem bilemedim cnm
0 oy
tarafından
Amin canım Benim Rabbım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin benimde 2 akrabam var onlarinda olmuyor her zaman dua ediyorum onlara cümle muslumanlara. Geçen bayram Bi tanesinin evine gittim oğlumu kucağıma alamadım üzülmesin diye çok içten bakıyordu. Hep görümcemin kucağındaydi ordan ayrılan kadar :((
(778 puan) tarafından
İnşallah cnm ins öyle oluyo işte onun yanında sevemezsn bile:(
0 oy
(38 puan) tarafından
Bence hep aramalisin atmalisin bnmde 6 yıldır olmuyor kardeşim bana atar maşallah derim kıskançlık yapmam teyze anne yarısıdır.obur türlü daha üzülür nazarim mi değecek diye atmıyor diye mesala bir arkadaşımın çocuğu olmuştu hamileydi bn çok sonra duydum doğumuna yakın çok üzüldüm bana niye dememiş ti diye 
(778 puan) tarafından
Diyemedim kuzum hamileyim diye aklına kötü bişey gelirse diye insanız sonuçta o an belki öyle düşünür üzülür diye bide ablam duygularını öyle dışa vuran bı insan degil
0 oy
tarafından
Canim bende yeni hamile kaldigimda ablama soylememistim 10 senelik evliydi olmuyodu okada ameliyat oldu tup bebek asilama hic biri tutmadi bana kizmisti ogrendinde niye soylemedin diye bende uzulursun dedim sacmalama kwndim olmus kadar sevindim dedi ogglum dogdu kirkliyken ankaradan yanima geldi ve ben geceleride dahil onun yanina yatirdim oglum sadece emzirmeden emzirmeye almistim yanima bari oylw hasreti gitsin diye sonra bi turbe vardi niyetleri i aldilar oraya gitti orda bi kurban kesti namaz kildi tedaviye basliycagi gun hamile oldugunu ogrendi simdi cok sukur onunda iki kizi var rabbim onada bu duyguyu tattirdi sabir gercekten en onemli sey 
tarafından
Rabbim ablanada o duyguyu tattirsin insallah canim
(778 puan) tarafından
Amin amin inşallah olmayan herkese tattirsin insallah soyleyedim işte ablam duygularını icinde yaşayan biri ondan korktum
0 oy
(510 puan) tarafından
41 gün boyunca Meryem süresini okusun adetli olduğu zamanda başkası okusun o dinlesin ama her gün aynı saatte bunu deneyip hamile kalanlar var. Niyetini her gün edip okusun kimbilir belki okur Rabb'im nasip eder İNŞAALLAH canım hayırlısıyla
(510 puan) tarafından
Aynen öyle belki vesile olur bilmiyorum da hayırlısı olsun İNŞAALLAH hakkından
Birde gebe kalmak için bir değer vardı ama ismini unuttum eğer düşük ise olmuyor derler ama imkansız değil Kıbrıs da rahim nakli ile çok rahat bebek sahibi olabiliyorlar hemde öyle tüp bebek yada aşılamaya gerek kalmıyor benim tanıdığım uzman var bayan kadın doğumcu çok merhametli çok açık sözlüdür kimsenin hakkını yemek istemez hani bazı doktorlar vardır gitsin gelsin hastanenin sermayesini düşünür ya bu öyle değil boşuna buralarda uğraşma gücün varsa şunu yap kesin çözüm der böyle açıktır yani kendini de yıpratma der
O birine böyle değişmişti aklımda kalmış birde bunu araştırsın canım tabi yine de herşey Rabb'im in elinde
(778 puan) tarafından
Gidemez cnm ta oralara maddi yönden iyi değiller tüp bebek için bile eniştem işten çıktı tazminatla gittilerdi:(
(510 puan) tarafından
Hım keşke kredi çekme imkanları olsa bu dönemde herkese veriyorlar kredi birini de bulup araya koysalar ne bileyim kredi işini halleder bir de böyle banka müdürleri falan kredi puanını yüksek gösterip kredi çıkartabiliyorlar 1 milyar komisyon falan alıyorlar tabi
(778 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm öylede yaparlar mi
(510 puan) tarafından
Yapıyorlar daha önce benim eşim çekti böyle hemde kredi puanı dibe vurmuştu araştırsın durumunu anlatsın adam alacağı paraya bakar hele bu dönemde haydi haydi yaparlar canım benim başka biri de çekmişti aynı böyle tanıdık yani kaynım bile çekti böyle
0 oy
(247 puan) tarafından
Amin ama en onemlisi hayrlisini istemek vardir bi sebebi belki ablan icin hakkinda en harlisi budur belki evladinda hayrlisini istemek gerek başta umudunu kesmesin Allah büyüktür belki olur ilerde hayrli bi evlat nasip eder insallah
(778 puan) tarafından
İnşallah cnm tabiki ilk baş hayırlısı ve hayırlı evlat ins

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
2 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 618 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Sekerparemm (619 puan) tarafından soruldu
+6 oy
24 cevap 1,222 göst.
0 oy
8 cevap 385 göst.
22 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,933 soru

12,100,371 cevap

36,413 kullanıcı

...