Çoğunuz ya hamile yada yeni doğum yapmış annelersiniz. Ne mutlu size ki rabbim size annelik duygusunu tattırdı. Bende anne olmak istiyorum annelik nasıl bir şey öğrenmek istiyorum. Bende sizlerin yaşadıklarınızı yasamak istiyorum. Yani bende anne olmak istiyorum. Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum. Bu mübarek ayda özellikle de hamilelerin duaları kabul olunur muş sizden küçük bir ricam bende melegime kavuşmak istiyorum bende anne olmak istiyorum aklınıza her geldiğinde benim için dua eder misiniz? Anne olmak çok ama çok istiyorum...
RABBIM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA BIZLERIDE SEVINDIRSIN INSALLAH. HER KADIN ANNELIGIN TADINA BAKSIN.. YARIM KALMIŞ ANNELIGIMDEN BILIRIM O KADAR GUZEL DUYGU KI. RABBIM SONUNA KADAR HEP HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH. ALLAH C.C ISTERSE OLUR. ALLAH C.C NASIP EDERSE OLUR. RABBIM HAMILE OLANLARIDA SAGLIKLA BEBEKLERINE KOBUSTURSUN. AMIN. YARIM KALMASIN INSALLAHH NOLUR YA RABBIM. ALLAH C.C KIMSEYE EVLAT ACISI, HICBIR EVLADADA ANA BABA ACISI TADDIRMASIN.
DUALARIM SENINLE KALBI GUZEL KADIN.. INSALLAH BIR POST ACARSIN BEN HAMILEYIM DIYE.. BENDE POST ACARIM DOGURDUM SAGLIKLA KUCAGIMDA YAVRUM DIYE NOLUR ALLAHIMM
SEVILIYORSUN BÜŞRAMMMM
Insallah busram Rabbim sanada nasip etsin seninde bebelerin olsun yeterr yoruldum diye bagir gunlerdir uyumadim diye isyan et ben temizliyorum onlar dagitiyo diye agla herseye agliyolar basim agridi de insallllaahhh
Dillerim rabbim hiç kimsenin ve seninde kucağını boş bırakmaz , o heyecanları ve sevinci sana yaşatır inşallah ...
Rabbim sana da evlat nimetini tattırsın en yakın zamanda inşallah. Salı günü nasipse doğumum var senin içinde dua edicem doğum anında adaşıma da anneliği nasip eyle diye. Allah gönlündeki muradına kavuşmayı nasip eylesin canım.
1,489,757 soru
24,348,533 cevap
346,372 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın