0 oy
836 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,978 puan) tarafından
Internetten birkaç parça bisey aldım giyecek, daha iyileri sizin olsun hanımlar, kargo geldiği gibi balkona attim, o orda 5 gün havalanmadan için rahat etmez. Üstüne birde silerim deterjanli sirkeli suyla, anca öyle acarım paketi. Resmen heyecanla kargo actigim günleri özledim, ıçinde kaldı :) Allah başka dert vermesin tabi :) var ki benim gibi takıntılilar aramizda

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
5 gün ne kiz 1 gun beklese yeter
(6,978 puan) tarafından
Yok içime anca sınıyor, atıp orda unutuyorum :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok hic takıntı yapmam öyle şeylere 
(6,978 puan) tarafından
Evde bebek olunca ben iyice psikopata bağladım heralde :)
0 oy
tarafından

Ya Rabbi kiizzz ben 5 dakkaya parca parca ederim ya bosver takintiliysan sil yirt sunu bak ne var ne yok 5 gun neymis ay ben catladm burda at fotolarini bakayim:D hayirla giyin

(6,978 puan) tarafından
Hahaha sağol canım, yokkk havalansın anca öyle acarım haha, tişört filan aldım canım eşime, kendime
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Valla ben dayanamıyorum maksimum 5 saat bekledim bebeğe gelen kargoları balkonda bekletiyorum poşeti atıyorum evde temas olmadan. Ellerimi yıkıyorum direk 
(6,978 puan) tarafından
Ya yorumları okudukça gidip acsammı dedim şimdi:))
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Hic bekletmene bile gerek yok tak eldiveni ac bence 
(6,978 puan) tarafından
Once öyle yapiyordumda canım ne bilim acelesi yok nasılsa kendi havalansın deyip bırakır oldum gelenleri :)
0 oy
tarafından
Neler aldın bacım 1 saat kalsa yeter ben heyecanla açardım yaa en son kargo açtığımda 1 buçuk sene olmuştur 
(6,978 puan) tarafından
Eşimle kendime tişört,eşofman falan aldım canım ...bende eskiden hiç netten alışveriş yapmazdım bebekten beri basladim
tarafından
Güle güle kullan canım
(6,978 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsun
0 oy
tarafından
Valla ben direk paketleri yırtıp çöpe attım bekletmedim hiç 
(6,978 puan) tarafından
Seninkide iyi aslinda canim
tarafından
Ama benim kargı getirttiğimde bu kadar yaygın değildi virüs canım
0 oy
(50,954 puan) tarafından
sen balkona koy seneye alirsin :))) 
(6,978 puan) tarafından
Hahaha sen beni guldurdun Allah ta seni güldürsün :))
0 oy
(17,044 puan) tarafından

ben meraktan hemen açardım bekletmezdim:angel:

(6,978 puan) tarafından
Bende oyleydimde korkunun gözünü seveyim işte:))
0 oy
tarafından
O hoooo senin yine iyi canim benim esim bir damacana su aldi 1 aydir kullanmadigim banyoda bekliyo cikarip icemedim ya o derece sen düsun ve bu damacana teterjanla dezenfektte edildigi halde.esime asla siparis verdirmiyorum hicbirsey evde ne varsa onlar kullaniliyo.musluk suyunu kaynatip iciyorum.evden cikmadigim halde camasirlari 2 defa yikatiyorum daha neler neler var 
(6,978 puan) tarafından
Oooo sizinki daha sıkıntıymış canım:)) ben herşeyi 60 derecede yıkıyorum, yıpranacaklar bu gidisle
tarafından
Kafayi bozduk malesrf
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Allah iyiligini versin kiz eline eldiven tak o yokta bi poset gecir ac paketi kiyafetleri al icinden hemen makinaye at elindeki eldiveni falanda cope at elini yika bitti gitti yani 
(6,978 puan) tarafından
Ilk zamanlar öyle yapıyordum artık aştım kendimi :)))
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Kız bari kutuyu ozonlu bezle üzerini iyice sil sonra bebeğin kıyafetlerini çıkar kıyafetler dursun açık hava da balkonda o kıyafetlere Allah bilir kimin eli değdi.

Bende çok psikolojiyi bozdum eve ne alırsam herşeyi ozonla siliyorum o şekilde kapının önünden eve ozonlu giriyorlar. 
(6,978 puan) tarafından
Ben atıyorum balkona sonra eve sokmadan siliyorum, bide makinaya atıyorum :) işimiz zor ya
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Ayy Allah askına anlamıs degilim böyle insanları ne olacak sanki. Madem balkonda posetini yırt içindekileri al Makina ya at yıkansın.takıntı yapma. Sakınan göze cöp batar bunu unutma. Tamam tedbir almak güzel ama seninkine asırı kusura bakma
(6,978 puan) tarafından
Baktım kusuruna canım, dovseydin bari :)
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Iyi yapıyorsun sen tedbirini al gerisini allaha bırak. 

Bende eski günleri çok özledim 
(6,978 puan) tarafından
Aynen inşaAllah eskiye döneriz tez vakitte canim
0 oy
tarafından
Canım bana yazmışsın yardım için ama sana özdl mesaj atamıyorum sayfanı özel mesaj atmaya kapatmışsın. 
(6,978 puan) tarafından
Aa tmm bakıyorum hemeb
0 oy
tarafından
O orda 5 gün  dursa temizlenmez  daha  çok  mikrap kapar sen bi gün  sonra ac kargonu  :))
(6,978 puan) tarafından
Hahah bugün acacam inşaAllah karar verdim :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 709 göst.
5 Kasım 2022 Aile kategorisinde Anonimnim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 751 göst.
18 Şubat 2021 Aile kategorisinde Emine98 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 513 göst.
8 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Minnie9094 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 900 göst.