TARTISMA OLACAK BIR POST DEGIL LUTFEN FIKRIMIZI DE BELİRMEYELİM LUTFEN AZ REALİST OLUP OYLE OKUYUP YORUM YAPALIM .
Sürekli gördüğüm ve üzülüp rahatsız olduğum bir konu bu
Burdan yardım isteyen arkadaşlar oluyor yırtık veya eski de olur diye belirtiyorlar buna rağmen meden tepki yağar ki gururuna yedirip bebesi için yardım istiyor eğer bisey yapmayacak isek eleştiri de yapmayalım
Elindeki tlfnu sat yok internet nerden alıyorsun hadi elindeki tlfnu satsın 2 paket bez 2 paket mama kıyafet aldı diyelim ya sonrası
Hadi diyelim sattı peki evde yanlız olsa bebeğine bisey olsa bu kez nasıl haber verecek birilerine bunu düşündük mü hiç elinde herşeyi olanlara konuşması kolay geliyor
Yardım da bulunduğum birisi ile muhattap oldum öyle kötü yorumlar yapılmış ki kadının durmunu gördüm çok üzüldüm elindeki tlfn 100 tl etmez komşusunun ınternetine bağlanıyor eğer yardım ermiyorsak eleştiri de yapmayalım kalp kırmayalım o kişinin gözyaşlarına şahit olunca yüreğim burkuldu neden bu kadar kötüyüz dedim o kişinin durumuna düşmeyeceğimiz ne belli bir söz varya
GÜZELLİĞİNE GUVENME BIR SİVİLCEYE, ZENGİNLİĞİNE GÜVENME BIR KIVILCIMA BAKAR. Diye ne kadar da doğru evimiz arabamız vardir ama bir kaza olur o zaman anlarız işte ama en güzeli başımıza gelmeden anlamamız.
KALP KIRMAK KABE YIKMAKTAN DAHA GÜNAHTIR KABEYI KUL KALBI ALLAH YARATMIŞTIR ❤⚘
Burds bazı olaylar olmuş güven kırıcı ama gerçekten ihtiyacı olanlar da yardım etmiyorsak eleştirmek de yakışmaz biz annelere