0 oy
501 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
21 haftalık hamileyim hep korkuyorum dogumda ve dogumda kalbim  duracak nefes nefrn kalıyorum bazen ondan mı böyle düşünüyorum bilmiyorum belki bazıları saçma gelecek ama ben bu düşüncede kurtulamıyorum:(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Canım benim de ilk gebelik içinde kalıcak hali yok ya öyle veya böyle çıkıcak hangi acı ağrı kalıcı ki ? Rabbim verir kolaylığını düşünme bunları keyfine bak bebişine kavuşacağın anı bekle :) bu arada nefes nefese kalıyorum demişsin panik atak falan mı var kuzum
tarafından
Heyecanlandımda kalbim çok atıyor bilmiyorum alakası varmı bununla
tarafından
Ani terleme kalp çarpıntısı bacaklarda ve ellerde uyuşma. Vücüd ta hissizlik panik atak belirtisi varsa bir danışmandan yardım al canım
tarafından
Allah razı olsun canım senden kalp çarpıntısı Arda oluyor dahiliye gittim doktor hamilelik dolay dedi kansızlık var dedi ondan olabilirmi
tarafından
Tabiki kuzum sadece bire bir kalp çarpıntısına kimse panik atak diyemez diğer belirtileri söyledim ben sen sakin ol ki bebişin de etkilenmesin:)
-Reklam-
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Bnde korkuyorum ama senin korktuğun seyden değil çok acıyacak çok zorlancam diye korkuyorum bazen dğyorum keşke bişey olsada sezeryanla doğursam dşye devlete gidiyorum sezeryan tercih hakkım yok bol bol dua et doğum öncesi yapılcak hareketleri yap doğumun kolaylaşsın bunları düşinmemeye çalış sonuçta herkes doğuruyor senin ne eksiğin var öyle düşün :) 35 haftalığım hem bir an ömce zaman geçsin istiyprum doğum.anını düşününce geçmesin istiyorum anne olmak ne zormuş 
0 oy
(140 puan) tarafından
Canım ben doğumda öleceğimi fln düşünüyordum eşim kızıyordu. Doğum anında da öyle Allahım ikimizde sağ salim çıkalım diye dua edip durdum. Çok şükür de sağ salim kucağıma aldım kızımı. Korkma bol bol dua et. Allahım seni de kurtarsın inşallah 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Sürekli doğumlarda olan mötü şeyler paylaşıldığı için. Haberlerde bile ayda ortalama 3 kere doğumda başına kötü şeyngelen kadonalr oluyor. 

Normal. 

Bende ameliyata girerken nasıl bir pakolojiyse helallik istemiştim. 

Eşim ağlamıştı hep. Ama içini ferah tut. 

Bişey olmaz Allah'ın izniyle ☺

Sağlıkla kavuşursun. Her gün binlerce doğum gerçekleşiyor sorunsuz. 
0 oy
(11,730 puan) tarafından
Canım eger gıtme ımkanın varsa hastane bunyesındekı bı gebe okuluna gıt.korkuların azalacak hatta kaybolacaktır. Bazı kıtaplar var okumak ıstersen dogum hakkında onlardan okuyabılırsın korkma dogal bı surec. 
0 oy
(68 puan) tarafından
Kolay deyipte seni kandıramam ama şimdiden bunun psikolojisine sokma kendini hamileliğinin keyfini çıkar inan o günler bile özleniyor zamanı vakti geldiğinde yaşıcaksın kendinin korkutma ben doğum bitene kadar dua ettin 2 ci doğumum bu arada doğumun ne olduğunu bile bile gittim Allah o gücü sabrı veriyo sende sağlıcakla bebeğinle çıkarsın o kapıdan inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 293 göst.
25 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde seren55 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 661 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nur_lina (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 725 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aytencelik (4,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 748 göst.
19 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,806 soru

24,611,259 cevap

364,090 kullanıcı

...