0 oy
1,277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Kızlar hamileyim akşama kadar temizlik yapmışım hiç oturmadım eşim gelmiş ben evden gidecek mişim o arkadaşlarını çağıracak mış bende dedim ki ev zaten tam temizlenmedi evi batıracak sın dedim bi küfürler etti bna bide bu insan oruçlu ya çok zoruma gidiyor artık benim 

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Nerden bıluyonz böyle cinsleri ya naısk evden git arkadaşım gelck nasıl bir kişilik ya bu nereye gitcekmişsin 
(65 puan) tarafından
Annesigile gidecek mişim
(65 puan) tarafından
Anneme gitcem gelmicem ama çok sıkıldım artık
tarafından
Valla konuş dicem laf anlar mı bu yaptığı düşüncesizlik hamilesin bide anlayışsız
(76 puan) tarafından
Ben olsam agzina ederdim kendisi defolsun gitsin ortalik tada adamim diye dolasmasin
-Reklam-
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bu viruste ne arkadaşı ya anlamıyorum gerçekten çok istiyosa o gitsin iyi değilim rahatsızım falan de. Bu arada sen nereye gitcek missin? 
(65 puan) tarafından
Dedim belim çok ağrıyor akşama kadar temizlik le uğraşmışım zaten annesigile gitcek mişim
(65 puan) tarafından
Ben artık yaşayamıyorum bu insanla
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ne alaka ya eve erkek arkadaşlari geliyorsa da sen evin hanimisin niye gideceksin en azindan sen mutfakta yersin onlar salonda . Cok sacma ev senin evin 
(65 puan) tarafından
O eğlenecek sohbet edecek diye ben niye gideyim evden
(3,142 puan) tarafından
Yok canim birde hamilesin sakın yuz verme dinleme evinde otur yemegini de ye hizmet te cok yapma sonucta snaa mi sormuşsmta cagirmis
(65 puan) tarafından
Anneme gitcem Bi süre kalacam çok bunalttı beni
0 oy
tarafından

Oda tam sacmalamis , arkadaşları eve neye gelecek , ne arkadaş meraklısı bu bizim eslerimiz ...

(65 puan) tarafından
Nefret ediyorum bu arkadaş merakından tek kavgamız bu tek sorunumuz bu
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Yasak yok mu orada.  
(65 puan) tarafından
Var yasak dinlemiyor evde toplanıyor lar
(7,615 puan) tarafından
Yok artık valla bide oruç tutuyor öylemi yani hepinizin hakkına giriyorlar.
(65 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum hiçbişey demiyorum
(168 puan) tarafından
Canım ihbar et polise basılsınlar evde şimdi böyle toplantılara ceza var
0 oy
tarafından
Valla bazilari erkek doguyor ama adam olamiyor

Ulan ******** hem eve erkek getiriyorsun hemde karina evden gidiceksin diyorsun  hamile basiyla 
(65 puan) tarafından
Aynen öyle ne yazık ki
0 oy
tarafından
Bekar hayatına deva etseydi o zaman canim.uzulme Allaha bırak hadsiz
(65 puan) tarafından
Keşke benim hayatımı niye zehirledi
(65 puan) tarafından
Anneme bırak diyorum bırakmıyor biliyor gelmiceğimi
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Yerinde olsam dedigi yere gider polisi arar sikayet ederdim görsün o zaman arkadasi

(65 puan) tarafından
Bi hata yaptım evlendim Bi hata daha neden yaptım ben
(30,406 puan) tarafından
Deme öyle Rabbim sana guzel bir yoldaş arkadaş vermis dogurursun inan dertlerini untursun
(65 puan) tarafından
Ben devam edemem bu insanla boşansam hayat nası olur çocukla onu düşünüyorum
(30,406 puan) tarafından
Kendi ayaklarının üstünde durursun Allahin izni ile
(65 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(16,375 puan) tarafından
Şakamı ya sen git arkadaşlarım gelecek nedir Millet sapıtmış gerçekten 
0 oy
(111 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bide hamilesin 
0 oy
tarafından

Afedersin salkmi bu adam pardon ama :ermm:

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Valla eşim bekarken bile sorardı arkadaşlarım gelsin mi diye niye düşünmüyor bu kadar görmüyor mu yorulduğunu hem millet eve gelmesin kimse der bu eve insan mi topluyor konuş düzgün ce 
(3,033 puan) tarafından
Ben eşimle 1 hafta buluştum sonra hep ayrı illerdeydik evimiz tutuldu eşyalarımız alındı ben 3 ay sonra geldim çok nadir çağırırdı kirlenmesin diye şimdide eşi olmadan kimseyi çağırmaz zaten şuan virus dolayısıyla hiç kimseyle görüşmüyoruz  eşim uzman hep dışarda diğerlerinden birine bulaşsa eşimle bile gorusmicem
(65 puan) tarafından
Mantıklı olan o zaten bide parası var çocuğa hiçbişey almıyor son ay alacak mış belki ben erken doğurucam çok endişeliyim hastahane ye hiçbişeyim yok gidecem resmenn
(3,033 puan) tarafından
Elinde para varsa en azından hastane çantasına acil konulacaklari al bezdir sinindir battaniyedir
(65 puan) tarafından
Öyle yapayım az param vardı Bi çanta hazır edeyim 27 hastalık oldum bide benim erken doğum riskim var
(3,033 puan) tarafından
Tabi canım uygunlarından 5li hastane cikisi al bide battaniye agiz mendili falan bazı hastaneler veriyor ama güvenemezsin ki yıka koy bi çantaya nolur nolmaz ben hamile olmadan önce birilerine  bebek görmeye giderken e bebekten bisey alıyorduk bi tanede zıbın alıyodum kenara koydum :)
0 oy
(373 puan) tarafından
Eşin ne kadar degis8k bi insan ya sen git ben arkadaşlarımı çağrıdan ne demk valla dünyada ne kadar degis8k insalar. Var ve üstelik hamilesin tövbe yarabbim ya o  eşin gitsin dışarda buluss7n arkdaslariyla yani 
(65 puan) tarafından
Bende dicek laf bulamıyorum artık
0 oy
tarafından
Saka mi bu ya.ben evden gidecem esimin arkadaslari gelecek evime oylemi birde uzerine kufur edecek tovbe estahfirullah valla saka olmali bu.canim bak benim esim arkadasa cok duskundur ve ben calisiyorum esimden sonra geliyodum eve hep esime bu yuzden derdim arkadaslarini cagirin oturun beraber diye esim asla cagirmazdi evimize sen olmadan asla kimseyi cagirmam ne olur ne olmaz diye.ayip denen bisey var sizin ev kahvehane mi
(65 puan) tarafından
Aynen demi ben nediceğimi şaşırdım sadece ağladım kalbim ağrıtır artık benim
tarafından
Gaz vermek olmasin ama kendimi de tutamuyorum.cok ayip kac yasina gelmis evliligin ne oldugunu bilmiyosa evlenmeseymis boyleleri.erkek dedigin agir basli olur 17 yasinda ergen mi senin esin eve arkadas topluyo deli mi ne ya valla ben burda sinir oldum.ve bir de hamilesin bazi erkekler baba olmayi hak etmiyooo
(65 puan) tarafından
Farkındayım ben sinirlerim bozuldu baya hiç haketmiyo ben bunu nası göremedim herşey belki düzelir zamanla dedim daha kötüye sardı
tarafından
Yorumlarini okudumda parasi var ne demek senin olmuyo mu o para.sana verecek parayi sen begene isteye alacaksin kuzum.Allah askina siz evlisiniz esin farkinda mi.niye son ay aliniyo acaba bebege bisey olursa diyeyse eger olacaksa doguncada olur
0 oy
tarafından
Bence annenlere git jandarmayı ara şikayet et :))
0 oy
tarafından
Ne demek evden git arkadaşlarım gelecek onu kapıya atarım gitsin arkadaşının evinde kalsın bu nasıl Bi zihniyet o adam olsa hiçbir erkek arkadaşını evine sokmaz ayıp denen bişi var çok saçmalamış 
(65 puan) tarafından
Evde sıkıntıdan saçmalıyor
0 oy
(906 puan) tarafından
Ne demek ya o oyle ! Evli barkli insanlarin evlerine sadece erkek arkadaslarini almazlar, alirlarsa esleri ile birlikte alirlar ve onuda sen izin verirsen ne zaman musait olursan o zaman,sonucta yemegini hizmetinide sen yapacaksin.Hem eve erkek doldur hemde karini kov baska eve ohhh ne ala memleket allahim au mubarek gunde duysun ya ! Boyle adamlar evlenmesin kimseninde hayatini mahfetmesin
(65 puan) tarafından
Aynen öyle inş ben gibi olmasın böyle adamlar yüzünden

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 641 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semrak (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 728 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 838 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 597 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselvin (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,869 soru

24,392,535 cevap

349,411 kullanıcı

...