Hiç tacize uğrayan oldu mu aranızda bugün motor geçince aklıma geldi yine ben küçükken liseye fln gidiyodum galiba 2 kuzenimle yolda gidiyoduk motorlu biri arkamızda yavaşlamış bana vurup geçmişti sepeti de elime çarptı elim o kadar acıdı ki ökz herif o günden beri motor sesi duydum mu durur beklerim geçsin diye psikolojimi bozdu erkek kuzenim koştu arkasından sçcktı ağzına ama tabi nası yakalasın sizin başınıza geldi mi hiç
14 yaslrindaydim 23 nisanda toplanmıştık tabi bana erkek fatma derlerdi hic kizlarla takilmazdim erkeklerle takilirdim her neyse toplandık şiirler felan okunuyor bende nerdeyse uzun atadan sonra mini etek giymiştim biri gelip elini popoma degdirdi arkama baktim kizlsr var kimse yok arkadaşlarımda gormedi ama biri parmakladi beni cok net hissetim yakalasaydim ortaya atip bi güzel döverdim ama kimdiyse cok sinsice yapti
Kiz lutfen bu postu sil ya burda erkek kayniyo simdi okuyup ne seviniyolardir ser efsizler
Yorumlari okudukca cok kotu oldum ya allah evlatlarimi zi korusun sirf bu yuzden kizimi hic yalnz birakmicam amcalari sevince bile bu pis dusunce aklima geliyr allah affetsn bizi ne kotu insalar olmus tabi guven kalmiyr dun bir haber okudum bir yerde iki kiz kardes olu bulunmus biri 5 aylik hamileyms o kizlar 5 yil abileri tarafindan tecavuza ugramislar biri 16 yasinda biri 20 cok yazik degi mi aileri ogrenince abileri silah baslarindan ikisini vurmus aklimdan cikmiyr dunde :((
Size Türkiye nin adalet sistemini anlatayım...
1,487,003 soru
24,309,321 cevap
344,632 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın