0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından
Kızlar daha önce sosyal ekonomik yardıma perşembe günüde pandemiye başvurmuştum reddedilmişti cuma günü baktığımda nedenide muhtaç olmama durumu yazıyordu ne çok üzülmüştüm çocuğumun ihtiyaçlarını gideriririm diye düşünüyordum neyse işte buraya girdim kapsam dışı yazıyor ne demek diye biri sormuş bir bakim tekrar dedim bir baktım meğer o reddedilen sosyal ekonomik destekmiş pandemide kapsam dışı yazıyormuş çok şükür ya vallahi ne zaman gelir bilmiyorum ama sabah sabah çok mutlu oldum İnşallah gerçekten yardıma ihtiyacı olan herkese çıkar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İnşallah en kısa zamanda gelir işini görür 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bendede kapsam dışı yazdı bugün ama vermezler heralde ya ben iptal diye biliyorum kapsam dışını 
(3,769 puan) tarafından
Bende kapsam dışına çıktı yaziyor
(0 puan) tarafından
Ya arkadaslar arastirmadan yorum yapmayin insanlari hayal kirikligina ugratmayin kapsam disi demek iptal demek degil
(3,769 puan) tarafından
Para.gozukjyor ama bakalım gelickmi banka hesabına mi yatick iban girmiştik çünkü
0 oy
(1 puan) tarafından

DIŞIHanenizde Pandemi Sosyal Destek Ön Başvuru sayfasında kapsam dışı olarak belirtilen kategorilerde kişiler tespit edildiği ve/veya formda beyan ettiğiniz bilgiler programın çerçevesiyle uyuşmadığı için başvurunuz değerlendirmeye alınanamamıştır. Tespitin yerinde olmadığını düşünüyorsanız, ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaşabilirsiniz. Bendede böyle yazıyor.Ağlıyorum üzüntümden.Ne denek bu lütfen biri açıklasın.

(2,479 puan) tarafından
Benim eşime çıkmış biraz önce baktık çok şükür inşallah sanada  çıkar canım böyle yazanlarda alan varmış sosyal yardımlaşmadan bak sonucuna

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 669 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 9,203 göst.
26 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Merveçolak (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 24,435 göst.
25 Nisan 2020 Aile kategorisinde Öner42 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,902 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Grknbzkrt (16 puan) tarafından soruldu

403,693 soru

12,094,487 cevap

36,391 kullanıcı