0 oy
422 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Dolaplar koyu renk beyaz a boyamak istiyorum ama korkuyorum olur mu olmaz mı diye sizce olur mu aramızda böyle bisey yapan oldumu 

9 Cevaplar

+1 oy
(614 puan) tarafından
Ben hardal ile gri yaptım :) can sıkıntısından her yeri boyuyorum :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bryaza boyama baska biseye boya daha iyi olur.
(112 puan) tarafından
Renkte aslında kararsizim
tarafından
Duvar kagidi yok mu evinizde? Onunla yapiştir guzel olur bence. Vallahi. Boya biraz yaglanir da o bakimdan deidm ama yine kendi gonlune gore davran
(112 puan) tarafından
Malesef duvar kağıdı yokta .duvar kağıdı mi yapistirsym
tarafından
Teyzemin gelini oyle yapti o kadar hoş ki yeni alinmiş gibi ama o destekle yapti yani eşide yapti
0 oy
(7,664 puan) tarafından
Beyaza boyadım çokta güzel oldu 
(112 puan) tarafından
Yaglaniyor com fazla ďeniliyor diyolar da öyle mi
(7,664 puan) tarafından
Hayır yağlanma olmuyor
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Beyaz olur canım internetten bak onların boyası olması lazım duvar kağıdı yapma ama bize boyacı demişti evimin duvarına yapacaktım tv ünitesinin arkasına böcek yaparmış duvar hava alamıyormuş ya
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Once alttakı boyayı zımparalaman lazım temiz bı ıs ıstıyosan bı gununu ayıracaksın kapakları cıkarıp kulpları söküp temizce boyayıp kuruyunca monte edeceksın mis gibi olur 
0 oy
(51,012 puan) tarafından
gorunmeyen kisminda dene olursa devam edersin
0 oy
tarafından
Youtubede birsürü var öyle boyama videoları. Boya canım hiçbişey olmaz için açılır beyaz candır güzel de olur.
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Annem boyadı canım o kadar pişman ki.. Üst komşumuz da boyanmıştı o da aynı şekilde
(2,301 puan) tarafından
Zamanla sarardı canım yani tekrar boyamak gerekiyor kaliteli de aldılar üst komşumuz ki baya araştırdı etti ama ikisi de pişman şimdi annem bütün mutfağı tekrar yaptıracak normal hazır dolap yani
(112 puan) tarafından
Ooo o zaman hiç yapmayayım hepinize teşekkür ederim
(1,657 puan) tarafından
Canım şeyı arstır on numara oluyo folyo kaplama
(2,301 puan) tarafından
Kaplama için YouTube da seray kutsal var. Hep bu işlerle uğraşıyor kanalında. O annesine sürpriz kaplamıştı pembeli yapmıştı. Sonradan bi video atmıştı çıkarırken zorlanmıştı sanırım. İzleyin isterseniz o videoyu. Bulaşık makinesinde çok uğraştı ama normal dolaplar nasıldı unuttum çok oldu
(1,657 puan) tarafından
Bedne hatırladım o kızı ordan gormustm ılk kaplama ısını kesınlıkle bakmalısın
0 oy
tarafından
Biz annelerininki yapıcaz bizim bor ark sfir eşyalarını yatak odasını falan boyadı sıfırdı yani birde düşün. Bisey olmaz ama iyi bulman laızm boyasını falan markasını sor araştır öyle boya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 314 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eyupsema (1,764 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gamzefb (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 675 göst.