0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar 

Sosyal yardim.bilgilerimde 1000 tl odemeniz hazir diyor kapsam disina cikti diyor 

Pandemi basvuru sayfasinda kapsam disi yazıyor 

Olmadimi boyle olup parası gelen var mi

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bi bitmediniz ya 
tarafından
Sen sormadiysan sen nie es geçmiosun
tarafından
Bı tane olsa okey 1000, tane oldunuz çünkü bide ukalalar
tarafından
Sayfa bu bin lira yardım postları ile dolu olunca haliyle görmezden gelip es geçme şansımız olmuyor sayenizde burada başka post görmez olduk Sosyal Yardımlaşma vakfına döndü burası
(13 puan) tarafından
Ee yemek postlarından da geçilmez olmuştu bir ara o ara neredeydiniz? Sana kıl oldum ondan es geçemedim Eskiler Güzeldi :)
tarafından
Şuan bende sana gıcık oldum da neyse orucummm
-Reklam-
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Canım olumlu demek kapsam dışına çıkması 
(7 puan) tarafından
Tesekkur ederim cevab verdiğiniz için
0 oy
tarafından
Ya yanlış anlama lafım sadece sana değil ama gına geldi artık bu pandemi yardım 1000 TL postlarından yeter artık lütfen ya ya tek bir başlık altında toplansın bu konu ya da artık paylaşıp durmayın aynı şeyleri sorup duruyorsunuz çünkü
(22,072 puan) tarafından
Bunlar yeni üyeler goggldan girip goruyolar u Ye olup soruyolar bu kadar bastıra bastıra söylemene gerek yok
tarafından
Ben bastıra bastıra söylesem de söylemesem de anlaşılmıyor zaten en geç 1 saat içinde bir pandemi yardım 1000 TL posta daha görürüz burada emin ol
(22,072 puan) tarafından
Görmüyoruz demedim görmüyorumda demedim tamam cok sıkıcı olabilir ama insanlar goggldan gördüğü için buraya üye olup soruyolar bende bunu demek istyrum
tarafından
Tamam ben de Google'dan görüp gelmiyorlar da demedim neden muhalefet olmaya çalışıyorsun onu da anlayabilmiş değilim şu anda ben sadece rahatsızlığımı Dile getirmek istedim
(22,072 puan) tarafından
Iyi günler tartsmicam
tarafından
Hiç kusura bakma da ben de senin seviyene inip Seninle tartışmayacağım geldim boş boş salça oldun
(22,072 puan) tarafından
Düzgün konusurmusun yok salça oldun yok seviyene inmicem falan sana kötü birşey diyen olmadı tartışma çıkartma iyi günler dedik ok
tarafından
Her bulduğun posta muhalefet olmaya çalışma o zaman tabii ki salça olduğunda derim Ayrıca nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim ok
0 oy
tarafından

.........image12karakter 

0 oy
tarafından
Ödemeniz hazır diyorsa yatmıştır para 
0 oy
(140 puan) tarafından
Yeterrrrr yaaa bir cikin burdannn biz nerden bilelimmm 444 1788 ara ogrenn
(7 puan) tarafından
Virus senin yanında halt etmiş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 212 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
16 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (982 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 157 göst.
10 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nickmickyok (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 364 göst.
4 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kralice55 (6,161 puan) tarafından soruldu

404,339 soru

12,113,227 cevap

36,448 kullanıcı

...