0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar anneme anneler gününde kardeşim ve ben çay makinesi almak istiyoruz paramızı birleştirip yani çok pahalı bişey alamayız belki ama hani iyisinden şöyle çayı sıcak tutan bi çay makinesi önerirseniz fiyatıyla birlikde çok memmun kalırım  ben bunu gördüm ama bilemiyorum iyimi değilmi 

image

6 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Homend çay makinası kullanıyorum ben çok memnunum canım 
tarafından
Kaça aldın canoo
(12,521 puan) tarafından
İndirim vardı esim almıs 300 dü sanırım ama çok iyi makina konusan makina bendeki onun normal sekli de var homend çok iyi bir marka tavsiye ederim canım onlar da 150-160 galiba
tarafından
Çok saol canım
(12,521 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz bekodan aldik gayet kullanislilar 
tarafından
Fiyatı ne kadardı canım
tarafından
200 felandi  en fazla 220 tam hatirlamiyorum şu kırılmaz diye reklamını yapmışlardı ya aynısı
tarafından
Evet gördüm onu ben
tarafından
Şimdiden iyi günlerde kullan :))
tarafından
Annem için alcam canım :)
0 oy
tarafından
Valla canm ben Arçelik ten almıştım taaa 6 sene önce hala onu kullanıyorum çok güzel üstü kirildi sadece kızım kırmıştı ama masallah altı hala iyi . Ama tabi ozamanlar 100liraydi şimdi ne kadardır bilmiyom...

Kız bu arada nerelerdeydin hiç görünmüyor dun
tarafından
Canım bilmiyorum ama nedense kendimi çok tuhaf hissediyorum yani nasıl anlatsam bu hastalıklar maddi sorunlar falan
tarafından
Anlıyorum canım birde hamilesin. Allah im yardımcı n olsun. Bazen insan huckimseyle konuşmak bile istemiyor okadar yoruluyor ki..
tarafından
İşde o benim fato 3 üncü bir çocuk çok zor olcak :(
tarafından
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah korktuğun kadar olmaz inşallah akıllı bir çocuk olur seni yormaz. Allah büyük canım sen hayırlısıyla kucağına al .
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Karaca almayın !  üstü kırıldı yıkarken 80 lira sadece üst  içide hep kıreç oluyor :) 
(3,033 puan) tarafından
Celik al bence daha kullanışlı korkmaz falan bakabilirsin
tarafından
Homend cok iyi diyolar cano bakdım netten ama tabi daha bakarım
(3,033 puan) tarafından
Kuzenim aldı ceyizine ama daha kullanmadi ıyi diyorlar bende duydum :) valla ben çaycidaki cayi beğenmiyorum en iyisi çaydanlık ya
tarafından
Bende demlik gibisi yok ama annem için kolay oluyo onu seviyo bana acı geliyo onda yapılan çay
(3,033 puan) tarafından
Çaydanlığın tadını hiç alamıyorum keyifli olmuyor :)
0 oy
(3,023 puan) tarafından
Eveeeeet benim cayci ben bunu a101den zamaninda 100 tl ye almistim markasi la tea  fe latife diye guluyom cok cok memnunum ama kalabalık misafire pek gitmiyo  bu ust haznesi kucuk kaliyor kalabalıga en fazla 6 kisilige guzel oluyor biiiirde alt su yerinin kapagi da var yani hem cayci hem ketel olarka kullanabiliyorsun bide kablosunuzun guzel
tarafından
Annem aslında tek bazen gelen gideni olur
(3,023 puan) tarafından
Ozaman bunu tavsiye ederim bu cok guzel hem kettle hemde cayci bide su icinde olmazsa calismiyo
tarafından
Ooo iyimiş yanma tehlikesi de yok
0 oy
tarafından
Homend marka çeşidine  göre  değişiyor  fiyati
tarafından
Canım netten bi bakayım ben çok para verememde kardesime kakarın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nnnnnn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy