Ben 20 yaşındayım evleneli 2 sene ozlmadi daha eşim 27 yaşında lisedeyken tanıştım eşimle çok sevdim bu yüzden de evlenmek için acele ettim evlendiniz de herşey çok güzeldi sonra kavga etmeye başladık ona olan sevgimin yavaşça azaldini hissediyorum hamileyken de çok üzerime titredi ağzımdan çıkacak tek bir cümleye baktı oğlumu doğurdum gene eski haline döndü suratsız sürekli en ufak birşeyde kavga eder olduk evlendiniz de sadece 2 veya 3 ay aynı yatakta yattık sonra yataklsrimiz ayrıldı o başka kanepede ben başka kanepede yatar olduk ama aynı odadaydik 1 ay önce filan kavga ettik gitti yatak odasında yattı o gün bu gündür yatak odasında yatıyor ben oğlumu uyutmaya çalışırken o gidip yatak odasında telefonla uğraşıyor atamızın sogudunu hissediyorum sanki sevgimiz azalıyor gibi zamanla yok olacakmış gibi bi his var içimde.Sadece benle birlikte olacağı zaman bana ilgi gösteriyor sadece o zaman aynı yataga giriyoruz öyle olunca da kendimi çok kötü hissediyorum kendi canı istemedi zaman yaninaa gidince uykum var diyip arkasını dönüp yatıyor çok canım yanıyor çok
Uzun oldu kizlar biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin