Cmmm koyuyorum esim ile hee bir araya geldignde ya sozune takar yada hareketlerine kimse yoksa bana der yüzüme.birielri varsa eve gidince uzun uzun msjatar başının etimi yer bayramda tellle oynamasın die kasko göz yapio ters ters bakio annemden soğuyorum gerçekten görüşmek dahi istemiyorum bana gelip evime bahane vermesinden esime.biktim ortalik dağınıksa yardim edebiliosan et edemiosan karışma bukadar karışma iyi olmaz esim gercekten ediyo yardim dioyrm etse bura boyle.mi olur dio her dk yiyip icilio bebis var hamileym ancak bide niye bunlardan esim sorumlu.buzdolabini aciyo duzeltck düzeltme istmeiyorum diyorum kulağına laf gitmio hazır sofraya oturmam,ben zaten dio sonrada kocana bak ilaçları dağıtmış dio kafayi yedirtir cinstten herşeyden kocam sorumlu evin herseyinden hep onun yüzünden batik aldığını koymuo hep tmm arada yapio ama arada bende ypiorm 2 saat mutfak,toplantını bilirim ben bebeyle ilgilenp yapamadığından ... pekala.senin annende karışabilir kardeşine deglmi ama mutlulukları onemli diyor bence aileleri uzak,tutmak lazım annem çok eve girip çıktı yerde esortmnlri gördü çorapları gördü mudahale edio durdu ilk seneden bugüne esim tembelliğe yapabilir insan ben yeri geldiğinde kızıyorum zatn ben aileme.annemide jaynanamidansokmamaya çalıştım kaynanam uzaktı oda cok sinsi laf.sokar arada bebeğine bakmaya geldiğinde ama annem doğumda çenesini tutamadığı için yüz göz olup kavga ettiler