Korona da 4. Gün
Az önce doktorum geldi muayene etti yarın cikabilecegimi ama önemli olan 5 günden sonra asıl seyir başlıyor dedi evde nasıl olacaksın senden bi sıkıntı beklemiyorum ama yine de onu takip edicez dedi
Eşime 2. Kez test yaptılar her ikisi de negatif cıktı ama ak ciğer filminden dolayı oda karantina da olacak evde ayrı odalar da olacaksınız dedi
Belli ki oğlumu yine 15 gün goremicem
Şöyle iyi miyim değil miyim çözemedim biraz boğazım acıyor farenjitim kabarmış galiba başka da sıkıntım yok ama doktorun 5. Günden sonra başlıyor demesi de korkutmadı değil şimdiye kadar hiç bir sıkıntım yoktu
Inşallah eve gidince de olmayacak burda normal zaman geçirdiğim gibi evde de geçirecem tek fark bol bol c vitamini alacam inşallah hepinize de bunu tavsiye ediyorum portakal mandalina + suda eritilen c vitaminlerinden bian önce yenelim bu hastalığı Inşallah
Merak edenler-beni rahatlatanlar-detaylı sorguya çekenler Seviyorum Sizi Şaaaaaahiiiiin (reklamdaki kadin)
Eklemeyi unuttum bu gece bi anne bir bebek getirdiler yeni doğmuştu galiba yavrum hep ağladı ya içime battı sıcak evlerinde olmaları gerekirken nerdeler
Tez vakitte yavruna kavuşursun inşallah canım
Bi an önce iyileş inşallah kuzum günaydın
Rabbim tez vakitte sağlık versin yavruna kavuş cnm
Tez zamanda iyileşirsin insAllah Rabbim sifa versin.
Bir an önce iyileşirsin inşallah
Inşallah geçecek balım merak etme 4 gün geçmiş geri kalanı da geçecek inşallah mersk etme
Bir an önce iyileşip evladına kavuşursun inşallah
1,492,325 soru
24,384,164 cevap
348,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın