0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Merhaba aranızda hukuk bilgisi olan var mı 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,408 puan) tarafından

Bacım bişey yazyon bari açıklamayı güzel yaz ki bilgi verelim 

Konuyu dahada aç yani 

Biz falcı bacı değiliz gerisini fincandan okuyalım 

Hey Allahım hey gidi insanlar 

(51 puan) tarafından

Aslında yapay zeka sorumu sekillendirmis boşanma sürecinde beklemek için sebeplerim War yazacaktım eşim çok anlayışsız şiddet yok ama psikolojik şiddet çok fazla kanseri yeni atlattım sıkıntı stres en büyük düşmanı bu hastalığın ama sanki ben grip atlatmisim gibi davranıyor bana kendi sıkıntısıni bana çocuklara yansıtıyor bunun çoğu ekonomik sıkıntılar işten güçten anladığı yok dünya kadar borcu War haliyle bize kafa yoramiyor huzurum yok iki tane çocuğum War ister istemez insanın stresi onlara da yansıyor kayıp yıllarıma mı yanayım yoksa evlendigim günden beri çektiklerime mi şimdi bunun bana borcu War ben paramı almadan bir yere gitmek istemiyorum borcuna karşılık senet yaptırdım o yüzden yaza kadar beklemek istiyorum ama diyelim ki canıma tak etti ve gittim paramı alabilir miyim bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından

Tam olarak ne sorucaksın 

(6,566 puan) tarafından

Neyi bekliyon bacı kesin bir soru sorsana 

0 oy
(6,425 puan) tarafından

300 gun bilişim.kadar ile boşandıktan sonra evlenme yapamazsiniz

(51 puan) tarafından

Ay aman bir daha evlenmek mi büyük konusmiyim da neyse . Ya öncelikle herkes kısa yazmissin sorunu anlatmamissin falan demiş buraya bile öyle bir halde girip o postu açtım ki aglayarak iki gündür de girmemisim inan bazen yaşadıklarını anlatmak bile istemiyor hatırlamamak için . Kızlar ben evleneli 5 yıl falan oluyor aslında 4.5 yıl eşimle iletişim sorunumuz War ve ben kaldıramıyorum kanser hastasıyim kanseri yendim ama artık sıkıntı çekmek istemiyorum stres yaşamak istemiyorum ve bence stesin büyüğünü eşimle yaşıyorum o yüzden hayatımdan onu ve ailesini çıkarmak istiyorum iki tane çocuğum War çocuklarımı da alıp gidicem ama eşimin bana borcu War ve elimde de senetleri War nasıl.bir yol izleyebilirim

(6,425 puan) tarafından

Avukat ile yurutceksin süreci boşa gitsin

(51 puan) tarafından

Zaten öyle olacak ama paramı ona bırakmaya niyetim yok hepsi benim emeğim vermeyecegim de demiyor ama vermezse bı gelecek kuramam benim güvencem çünkü 

0 oy
(6,576 puan) tarafından

Neyi beklemekten bahsettiginizi anlamadim ama bosanma sonrasi iddet var. Bosanma davasi acma vs icinse eger bi guven sarsici hareket vs varsa kanitinizin 6 ay icinde olmasi lazim. 6 ay onceki kanitlarinizi sunmanizi mahkeme kabul etmeyebilir cunku sizi affetmis sayiyolarmis. Instagramda bi avukat takip ediyorum ondan edindigim kisa bilgiler :)

0 oy
tarafından

Canım sorunu yaz yardımcı olabiliriz belki bende bosanmıs insanım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 2,616 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 436 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde nurr001 (4,045 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,124 soru

24,456,185 cevap

354,338 kullanıcı

...