0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (1,123 puan) tarafından
1 aylık bebeğim var dünden beri sütüm az gelmiyor. Zaten öyle dolu doluchiç gelmiyordu. Ama iyice gitti. Oğluk dğn açlıktan saatlerce ağlamış sütümğn yetmediğini sonrwdan anladım :( kaç saat arayla kaç ml mama verilecek 1 aylık bebeğe nolur yardım edin üzüntümden çok kötü oldum :(

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
30ml ver canım hemşire bana öyle verdirmisti 
(1,123 puan) tarafından
2 saat arwyla mı verilecek. Öyle yazmışlar canın
tarafından
2 saat arayla ver kuzum birde bebeğini sık sık emzir sütun gelir insallah su vermeyi unutma kuzum
(1,123 puan) tarafından
İnşallah gelsin sütüm insinn :( mamayı hiç istemiyordum ama sütüm yokki mecbura kaldım :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim ben 2 şaat arayla 30 cc veriyordum
0 oy
(3,754 puan) tarafından
2 saat de bir ver cnm önce 30 ver baktın yiyor bidaha ver 
(3,754 puan) tarafından
Mamayı mı cnm biberon ile veriyordm kızıma bn sen ne ile, veriyorsan 30 dan aşağı inme doymaz
(1,123 puan) tarafından
Bana doktorum mama verirsen eğer şırınga ile ver demişti. Göğsüme alıyorum .göğsümğ emerken şırıngayı milim milim bastırıyordum. Göğsünü reddetmesin biberondan mama çok gelir sonra göğsünğ istemez demişti o yüzden sordum canım
(3,754 puan) tarafından
Sen emiyorsa şırınga ile ver cnm doğru bizde başta öyle yaptık şimdi büyüdük ama başlarda kaşık yada şırınga ile verirdim emmedi bni 10 gün zorla emmi midesi bulandı sağıp verdim bn sütümü cnm seni emiyorsa şırınga yada kaşığa devam et ama emzir de cnm sütün gelir bol bol yeşillik ye su iç ve bulgur ye
(1,123 puan) tarafından
İnşallah canım ya inşallah gelsin de :(
(3,754 puan) tarafından
Gelir cnm inşallah
0 oy
(5,373 puan) tarafından
30 cc su 1 ölçek mama yapcan sanırım 2 3 saatte bir verilir dur bakalım yazanlar olur çok net bşy diyemem bn öyle biliyorum canım 
0 oy
(3,142 puan) tarafından
2 saatte bir 60 ml ya da 3 saatte bir 90 ml falan
0 oy
(84 puan) tarafından
Kutu nun arkasinda yaziyor dur canim 
0 oy
tarafından
Benimde bir aylik ama 70 ml iciyor bi saatte ben mi fazla veriyirum acaba verdigin verdigi iciyor
(1,123 puan) tarafından
Kusmuyor mu sonrasında. Hem mama hem anne sğtğ mü içiyor acaba
tarafından
Evet canim emmedigi icin hem sagiyorum bi biberon sut hi biberon mama veriyorum ama yine ac
tarafından
Yok kusmuyir canim gazini ciksrtiyorum her verdigimde
0 oy
tarafından
Canım günde 3 litreye yakın su iç bebeginide saat başı emzir o emdikce gelir sütün Allahın izni ile mamayıda 30cc mama 3 saat tok tutarmış hemşire bana öyle demişti kendini üzme moralini yüksek tut Allaha emanet ol
(1,123 puan) tarafından
Su bu aralar az tüketmiştim ondan mı oldu ki acabaa o zaman. Deneyecem canım dediğini inşallah yeterki gelsin de sütüm: (. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
tarafından
İnl dogum yaptıgım günlerde 3 lt içiyordum boldu sütüm sonra 1.5 lt içmeye başladım su içmeyi annem hatırlatırlatıyordu o gidince unuttum içmeyi sütüm azaldı benimde su  içmek sütü arttırır
(1,123 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkğr ederim yanımda su şişesi ile dolaşacağım
0 oy
(278 puan) tarafından
1 aylik bebek 60 icer 30 az
0 oy
(1,082 puan) tarafından
2.5 saat arayla 30-60 ml arasi
0 oy
tarafından
Ilk emzir sonra mama ver canim sütün gelmiyo diye birakma sakin. 30 40 cc mama yeter 2 saatte bir. Tahin helvasi ye bol bol su ic. Bi de bi tutam dereotu ye yemeklerden yarim saat önce.
(1,123 puan) tarafından
Mama vermeyi hiç istemiyorum canım zateb. Dün açlıktan harap olmuş bebeğim. Şimdide korkuyorum acaba yine aç mı kalacak gelmiyor diye. Ama sonuna kadar anne sütğ için direneceğim :( ilk zamanlar tahin helvası su  filan çok tğketiyordum şimdi iyice  boşlamıştım demekki bırakmamam gerekiyormuş faydası oluyormuş onların filan :(
tarafından
Benimde hep zorlamasıyla yemeyle oldu sütün biraz yipratiyo çünkü yemeyi burakinca kesildi hep ama anne sütü icin değer canim. Yemene icmene cok dikkat et. Hosaf yap yemek.aralarinda fln ic mutlaka
(1,123 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım şu mübarek günde dua edin de iniallah artsın sütüm
tarafından
Insallah canim benim stres yapma nasibi kadar oluyo bu süt iyi işi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 668 göst.
7 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Aylin35ksk (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 117 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
1 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayze (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
19 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Hatice3370 (20 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,702 cevap

36,582 kullanıcı

...