0 oy
333 göst.
Aile kategorisinde (13 puan) tarafından
Kizlar su an 37+5 im doktorum 39u bekliycez dedi sezeryan olucam.bebegim 2700 kız bebek.biraz daha buyusun zayif dedi.ben 7 mayıs olmazmi dedim evlilik yildonumümüz esimle.3 gun 4 gun farkedermi dedim.cok farkeder dedi.ntsde sancimda cikmadi.herkez 38de aliyo felan demisti.sizce iyimi 39.kendi gelir belki oncesinde varmi oyle bi ihtimal

11 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Neden sezeryan 
(13 puan) tarafından
Baska bi saglik sorunumdan dolayi
(22,072 puan) tarafından
Anladım canim geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 39+2  de oldum.kuvez riskini düşürelim diyip bekletti doktorumuz eğer  su gelirse kanama olursa hemen gel demisti
(13 puan) tarafından
Oldumu peki
tarafından
Yok olmadi hatta iki gun öncesinden nst girdim sancı yoktu dogum için hastaneye yattigim gün  sancım varmış  hissetmedim bile
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Kanında ne kadar kalırsa o kadar iyi hem bu bebeğin hakkı yıldönümünde doğsa ne olur doğmasa ne olur 
(13 puan) tarafından
Haklisiniz ama son zamanlar insan sabirsizlaniyor iste borde benim con siddetli dis agrim var sinirlerim cok bozuluyo bazen rabbim sifasinj versin insalah dusmanima yasatmasin o agriyi.bor an once dogurup disimi yaptormak istiyorum
(5,300 puan) tarafından
Geçmiş olsun diş ağrısı kötü olur haklisin ama bebeğini düşün ciğerleri gelişsin kilo alsın inan doğunca zayıf cocukla giydirmesi yıkaması cok zor
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Eşim dogum günü 11.mayis:))

Ve nihat hatipoglununda saglikla gelsin inşaAllah  
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Zaten 38yada 39da alıyorlar üç dört gun tabiki farkeder bence özel gününü denk.gelmesini hiç düşünme bile,benimde bir hafta geriden geliyor dedi dinlen iş bile yapma vitaminlerini düzenli al farkeder hemen dedi 
(13 puan) tarafından
Ya benimde 1 hafta geri
(3,113 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlarda Allahın izniyle
(13 puan) tarafından
Amiiin herkesin evladı insallah
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Doktoruna güveniyorsan ona bırak
0 oy
(7,625 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Anne karnındaki bebek 1 günü 100 güne bedelmis bi sıkıntı yoksa bırak kalsın bazı bebekler ilk hafta kilo verebiliyor hic olmazsa bebek daha iyi toparlanır kanama olmadığı sürece kalmasında sıkıntı yoktur
0 oy
(66 puan) tarafından
Bırakın 4 günü 4 saat bile fark eder kusura bakmayın ama evlilik yıldönümünüze gelcek diye erkenden aldırmanız yanlış olur bırakın biraz daha büyüsün en hızlı kilo alacağı zaman soktoru sinletin
0 oy
tarafından
Bende sezeryan oldum canim 39+1 de onuda doktor r0 haftaya kadar bekleyelim bi sıkıntı yok dedi ama ben beklemek istemedim nst de sancı çıkmıyordu ama benim her yerim ağrıyor sancı giriyordu oylelikle aldı ya değilse 40 haftayı bekleyecekti bi sıkıntım yoksa bekle canim 
0 oy
(1,238 puan) tarafından
Ben 40+ 5 sezeryanla oldu 38 de alacaktı cidden 2 800 giram dedi ve 40 haftada 350 dogdu farkediyo cidden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 393 göst.
14 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Fatma2846 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
19 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 766 göst.
16 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Sudemm (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 485 göst.