Senin ailen eşin o kiz sonucta el yani esini dinle tabiki. Vardır bi bildigi
Arada biraz mesafe olsun bencede .
Canım ben eşımin dedigini yapardım o daha iyi bilir kendi tarafını
Eşini dinlemelisin bence var demek ki bir bildiği
Ben olsam esimi dinlerdim snra ben dediydim olur basin agrir bosa demiyodur emin ol
Valla esin hakli cnm o arkaddsinda dengesuzmis bence.. hem okadar cabuk samimi olan okadar sey olanlarada cok guvenmiyceksin oyleleri bi anda bakarsin samimi olmus bi bakarsin uzak. Ben olsam esimi dinlerim
Kesinlikle eşimi dinlerdim benim ailem eşim arkadaşım eşim her şeyim eşim gerisi teferruat insana tek kalan eşi
Rabbim nasip ederse bir omur esinle ayni evde ayni yastiga bas koycaksin , esinle bir omur geciriceksin , esinin dedigi gibi de bi nevi olms durdk yere araya mesafe koyalm flan . Sende mesafeli ol esini dinle lutfen. Esin kotulugunu istemez ,uzulmeni istemez . Mesafeli ol esini dinle bnce bn esimi dinlerim bu konuda . Esimle bir omur olcam onla yaslancam yani .uzulmemi istemez ki o
Ben böyle konularda eşime dinlemediğin de hep yanıldım canım eşini dinle tabiki
Senin ailen eşin. Arkadaş sayısızdır ama eş bir tanedir. Huzurunu bozacak olmasa eşin uyarmaz.bence mutlu ol seni seven bir eşe sahip olduğun için.
Mesafe her zaman iyidir. Üstelik hele ki koca akrabaları ile. Hic ummadigin anda zayıf noktandan vurur. Yada yari yolda bırakır. Esin hakli.
Kızın tavırları anormal bence ne öyle sana değer veriyorum diye mesajlar. Ben mi farklıyım bilmiyorum da hiçbir kız arkadaşıma dostuma telefonla sana değer veriyorum senle arkadaş olmak istiyorum demem yani çok saçma spontane gelişir böyle şeyler. Hiçte sevmem böyle yakınlık dost arkadaş dediğin okuldan komşudan üniversiteden iş yerinden kalma olmalı akraba akrabadır bence eşiniz haklı dinleyin onu
Cnm eşimi zamanında hiç dinkemedim ve akrabalarıyla ilgili kimin için ne dediyse hepsi çıktı başımı taşlara az vurmadım keşke onu dinleyip mesafemi koruyabilseydim zamanında:((((
tabiki esimi dinlerdim
1,492,657 soru
24,389,510 cevap
349,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın