Kızlar benim bir arkadaşım var normalde ben mesafeli soğuk biriyim ama bu kız bana o kadar samimi o kadar içten davrandı ki anlatamam her zaman kanka dedi. Kız da eşimin kuzeninin eşi ben de çok sevdim ve hiç kimseye göstermedigim.yakınlıgı gösterdim. Kendi çok ince düşüncelidir özel günleri hiç unutmaz her zaman yanımda olmak ister ama aileden kaynaklı eşimin akrabaları hep mesafelidir. Eşim de bana diyor ki senin üzülmeni istemiyorum ve seni korumak istiyorum çok samimi olma benim ailemden kimseyle ama sonuçta o da eşimin ailesinden degil bir kaç bişey duydum işte kuzenlerimle sorun yaşamıs falan dedi kimle konuşsa sorun yaşıyor dedi ben de arkadaşımdan da dinledim.bazı konuları kıza hak verdim. Ve biz sürekli sohbet halindeydik bir ara bana dediki biraz mesafe koyalım ben de buna darıldım eşim bunuda yüzüme vuruyo bak sana bunu söyledi gerçek arkadaş olsa böyle söylemez diye ama ondan sonra o kadar özür dilediki eşim olsa bu kadar üstüme düsmezdi belkide tekrar konuşmaya başladık ama şimdi tekrar mesafe girdi araya o hala yazıyor işte sana söyle.deger veriyorum böyle değrr veriyorum ama eşimde samimi olmamı istemiyo sizce ne yapayım siz olsanız ne yapardınz