Slm kızlar bugün doğum günümdü 20 yaşıma girdim 20 yıldır annem hep doğum günümü kutlardi pda kutlama dediğim en azından pasta keserdik mutlu olurdum bugün saat 2 den sonra sokağa çıkma yasağı ve marketler kapanacakti gittik kocamla evimizin alışverişini yaptık anneme uğradık 5 dakika annem para verdi pasta alamadım diye eve geldik esim bu yıl yasak var diye bişey alamadım pasta yapta keselim dedi çok dokundu bana ne biliyim dünden alabilirdi veya çiçek sepetinden hediye filan alabilirdi markete gittiğimizde 2 deodorant sprey 2 de koltuk altı almış ben görmeden telefon alcam diyor 2 senedir bilmiyorum niye bu kadar çok üzüldüm ki heralde beklentim yüksekti... mevzu hediye değil pasta almasını bekledim linç etmeyin lütfen
Tek derdinn bu olsun
Mutlu yıllar ⚘
Kıyamam doğum günün kutlu olsun güzel huzurlu sağlıklı yılların olsun sende onunkini unut boşver dediğin gibi saat 2 ye kadar bi pasta alabilirdi ne biliyim bi çiçek koparıp getirebilirdi. Önemli olan niyet kalk makyajını yap bir kahve yap kendine birde mum yak üfle ve kendin kutla. Beklentiler her zaman uzer ama insan sevdiklerinden bekliyor işte..
Ozaman ben verimmm sana♡ be happpyyyyy
1,489,441 soru
24,344,066 cevap
346,171 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın