Benim bir kizim var 20 aylik suan. 2.kizima hamileyim oda 22 haftalık. Ilkinde ben hep erkek hissediyordum erkek kiyafetleri erkek isimleri bakiyordum esimde bosuna bakma kizimiz olacak derdi icine dogmus ki kiz oldu. Eşim 4 erkek kardeş kaynanam k.peder herkes kız olmasını istiyordu ve oldu. Şimdi 2.de baştan beri kız hissediyordum ben bu sefer eşim diyordu buda erkek olacak görürsün vs. Tabi her ikisi de bizim kabulumuzdu. Bu kez ben bildim eşim yanıldı ama etraftakiler hep erkek bekliyordu. Şimdi soranlara buda kız deyince tepkileri zoruma gidiyor hıı iyi olsun vs tarzı şeyler duyuyorum bidahaki erkek olur diyenler oluyor sinirlerim bozuluyor. Ben zaten kız olmasını istiyordum benim kız kardeşim yok ve yeri çok özel bence kızımın kız kardeşini olmasını çok istedim ve rabbim gönlüme göre verdi eşimde sevindi şimdiden heyecanlı ilk kez baba olacak gibi hevesli ama millet moralimizi bozuyor. Nedir bu kız erkek ayrımı. Oğlu olanlara kız buldurmak kızı olanlara oğlan buldurmak için çaba sarf ediyorlar. En güzeli hayırlı evlat değil mi?