0 oy
1,241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,148 puan) tarafından
Benim bir kizim var 20 aylik suan. 2.kizima hamileyim oda 22 haftalık. Ilkinde ben hep erkek hissediyordum erkek kiyafetleri erkek isimleri bakiyordum esimde bosuna bakma kizimiz olacak derdi icine dogmus ki kiz oldu. Eşim 4 erkek kardeş kaynanam k.peder herkes kız olmasını istiyordu ve oldu. Şimdi 2.de baştan beri kız hissediyordum ben bu sefer eşim diyordu buda erkek olacak görürsün vs. Tabi her ikisi de bizim kabulumuzdu. Bu kez ben bildim eşim yanıldı ama etraftakiler hep erkek bekliyordu. Şimdi soranlara buda kız deyince tepkileri zoruma gidiyor hıı iyi olsun vs tarzı şeyler duyuyorum bidahaki erkek olur diyenler oluyor sinirlerim bozuluyor. Ben zaten kız olmasını istiyordum benim kız kardeşim yok ve yeri çok özel bence kızımın kız kardeşini olmasını çok istedim ve rabbim gönlüme göre verdi eşimde sevindi şimdiden heyecanlı ilk kez baba olacak gibi hevesli ama millet moralimizi bozuyor. Nedir bu kız erkek ayrımı. Oğlu olanlara kız buldurmak kızı olanlara oğlan buldurmak için çaba sarf ediyorlar. En güzeli hayırlı evlat değil mi?

10 Cevaplar

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Kuzum hem kensılerı ınandırıyor erkek dıye hem kendılerı tepkı verıyor kız oldugunu duyunca aynısını bende yaşadım herkes ıcıme doguyor erkek olacak dedı kızım olacak ılk duydugumda bı afallamıstım ama kızı erkegı yok sonucta sımdı fıstıgım dıye sevıyorum göbeğimi :) sıkma canını bu her gebenın yasadıgı sey. 
(3,148 puan) tarafından
Orası öyle ama insanlar çok canı ya. Kız evlat daha özel bence erkeği ayırmak içinde demiyorum yanlış olmasın ama büyük kızım babasına o kadar düşkün ki aşk yaşıyorlar resmen bazen durup izliyorum çok hoşuma gidiyor geleceği düşünüyorum iki kız kardeş odalarında dertlesecekler falan araları da 2 yaş olacak birlikte her şeyi yaparlar paylaşımları çok olur diye seviniyorum ama millet çıkıp diyorki bi daha erkek yaparsın bilmem ne belki ben başka düşünmüyorum illa erkek olması mi lazım. K.pederim ilkinde kız diye deli olurken bunu öğrenmeden önce bana 2 erkek çocuk şart demişti çok sinirlenmiştim.
(9,718 puan) tarafından
Canım onlara peygamber efendımız s. A. V. İN kızını medine sokaklarında omzunda gezdırdıgını söyle.Kız cocugu berekettır esasında ben kızım olacagı ıcın cok mutluyum senın hesap esımle yasayacagı anları dusununce heyecanlanıyorum :)
(3,148 puan) tarafından
Aynen öyle sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar mini mini süsleyip giydirmek de çok eğlenceli bence :)
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Benknde 3. Kizim yolda hep hamile oldugumu ogrenen buda erkek olur insallah derlerdi kiz oldugunu duyuncada olsun saglikli olsunda gibi kem küm ediyorlar hiçte umrumda degil bundan sonra o konusup duranlar Rabbim saglikli hayirli evlat versinde gerisi boş 
(3,148 puan) tarafından
Ne kadar yanlış. Halbuki 3 kız evlat büyüten cennetle müjdelenirmiş. Allah sevdiği kullarına kız çocuğu verirmiş ben böyle duydum yani kız çocuğu rahmettir niye böyle yaparlar hıc anlamıyorum.
(1,060 puan) tarafından
Cahillik sadece bizde 7 kiz kardesiz erkek olsun diye yapmis durmuslar annemler ama nasip Rabbim neyi layik goruyorsa ona sukretmeli insan
(3,148 puan) tarafından
Aynen öyle allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.
(1,060 puan) tarafından
Anim canim insallah
0 oy
(10,043 puan) tarafından

Hayırlı evlat olması önemli olan canım benim etraftakiler her zaman bişey söylüyor zaten onları takma sen.Bak bende 22+4 haftalık hamileyim daha cinsiyeti öğrenemedim haftaya öğrenecem inşallah, göstermiyorsa kızdır diyorlar ilk gebeliğim zaten benden çok merak ediyolar yani sizene dimi.Bazen insanı demoralize ediyolar Rabbim onu hayırlı görmüş onu evlat olarak gönderiyor sana onlara *** yemek düşer. Tövbe yarabbim insanı illa delirtiyolat böyleleri :angry:

(3,148 puan) tarafından
Haklisin valla. Ama göstermiyor diye kız olacak diye kural yokki bende onu anlamıyorum ben ilk kizimi 12.haftada öğrendim ve hep tatlı isterdi canım meyve falan. Bu kızımı 19.haftada öğrendim ve canım hep ekşi baharatlı şeyler istedi tatlı yemeyi bırak görsem bile midem bulandı. Hep batıl şeyler.
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Tabiki öyle hayirli ve saglikli evlat olsun bizimde ilk daha kizimiz olucak kime desem hmmmmm olsun bidahakine artk erkek olir insallah diyolar ne kadar mantiksiz ne kadar sacma bi cümle biz eşimle kesinlikle öyle dusunmuyorum aksine kizimiz olucaga icin o kadar mutluyuzki 3 tanede kizim olsa bayila bayila dogururum ne farkeder kiz erkek Allahin takdiri bu kula laf etmek düşmezki
(3,148 puan) tarafından
+1
Aynen öyle bence de ama insalar illaki bi erkek beklentisine giriyor erkek olup nolacaksa
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Kız kardeş o kadar güzel bir şey ki kuzum anne yarın dert ortağın çok güzel bi duygu bizde o var illi kızsa ikincisi erkek olmaya mecbur sanki allahın nasip ettiği kime ne hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet farketmez sen yakma kafana kimseyi keyfini çıkar 
(3,148 puan) tarafından
Bence de kız kardeş olmalı yeri dolduramaz en iyi arkadaş bile tutmaz yerini erkek kardeşim var ama kız gibi olmuyor keşke kız olsaydı diyorum kızım çok şanslı bence biz de öyleyiz allahın lütfu
0 oy
tarafından

Ay hic unutmam biri cinsiyeti ne dedi. Kiz deyince Olsun sağlıklı olsun da demisti :D güldüm geçtimm. Sende umursama bosver

(3,148 puan) tarafından
Geri zekalılar. Bende öyle yapıyorum rabbim gönlüme göre verdi ya eli yüzü düzgün görünüyor ya yeter de artar çükü de olmayiversin bir ise yarıyor sanki :)
0 oy
tarafından
Takma onları ya önemli olan senin ve eşinin ne düşündüğü evlat evlattır kızı erkeği yok hepsi aynı sanki erkek olunca yada kız olunca sevilmeyecek mi her türlü sevilecek bakılacak yani 
(3,148 puan) tarafından
Tabiki hemde nasıl daha doğmadan aynı heyecanları yaşatıyor 4 gözle bekliyoruz millet boş konuşuyor
tarafından
Aynen öyle onlar boş konuşmaya devam etsin
0 oy
(110 puan) tarafından
Ayni beni anlatmissin benimde iki kizim var ikincide duyanlar hiii olsun 3.oglan olur diyorlardi ne sacma insanlar var ben ikinci kizimda bile benim bacim yok kizima hayirlisiysa bi baci ver rabbim diye dua ettim Allaha şükür dilegimi verdi bu 3 .gebeligim şükürler olsun buda erkek rabbim iki meyvedende tattirdi :)
(3,148 puan) tarafından
Ay aynı ben valla bende dua ettim hep allahın kız kardeşim yok bari kızımın olsun diye gönlüme göre verdi oda kız olacakmış 3 istemiyorum şuan ama belki yillaaar sonra kızlar kardeş isterse yine olur oğlan da olursa rabbimin hediyesi değişik olur kız da olursa başımın üstüne:)
(110 puan) tarafından
Aynen oyle rabbimden hep hayirlisini diledim sagglikli olsunda ne olursa olsun
0 oy
(328 puan) tarafından
  canim ayni durumlar bende de var bide benimki 3cu kizim olacak. hm bu son olur 4cu erkek olur insallah diyorlar.bizde isterdik bi oglumuzda olsun ama nasip değilmiş sağlık olsun 
(3,148 puan) tarafından
Aynen öyle kaynanamin da 4 oğlu var ilk eşim doğmuş arkadan yine oğlan olmuş. Demişler bida yap arkası kız olur kıza benziyo vs öyle öyle kadin 4 oğlan yaptı hala diyorlar 5.yi yap kız olur. Millet illa olmayanı olduracak
0 oy
tarafından
Ahbenim anacigim oğlan doguracam diye 10 kez gebe kaldı üç kız kardeş olarak hayattayiz lakin 7 kardeşimiz de melek oldu kızda var erkek de ve hep 5-6 aylık olu doğum yaptı annem en sonunda ne oldu rahminden oldu genç yaşında menepoza girdi hep etrafin laf etmesinden hep bi taktir edilmek zorunluluğu hissetmekten oluyor bunlar kendi canına hiç acimamis ben de şimdi ikinci kızıma hamileyim bana da aynı tepkileri veriyorlar ikinci oğlan olaydı bilmem ne hayırlı evlat olmadıktan sonra ha oğlan olmuş ha kız ne fark eder rabbim hayırlı evlat eylesin her bir yavruyu gerisi tamamen boş iş milletin boş lafı her kadının bir kızı her kızın da bir bacisi olmalı diyorum ve susuyorum :D 
(3,148 puan) tarafından
Ne güzel demissin çok doğru vallahi hayırsız ipsiz sapsız serseri bi oğlan olacağına hanım hanımcık kibar bi kızım olsun. Veyatta arsız edepsiz bi kızım olacağına efendi terbiyeli çalışkan bi oğlum olsun daha iyi yani. :)
tarafından
Aynen öyle canım neler görüyoruz neler duyuyoruz beş lira için annesine saldiranimi ararsin evden çıkmasına izin vermedi diye babasını dovenmi ararsin daha geçen haberlerde gördüm aha annesi oğluna oğlum gözünün önüne bak kız arkadaş neyine görüşme kimseyle demiş diye beyzbol sopasiyla döve döve öldürmüş annesini yarabbim evlerden ırak kızı da bir oglu da allahım dinli imanlı ihlasli ve irfanli evlatlar nasip etsin
(110 puan) tarafından
Aynen sana katiliyorum baci sart  benim yok o ayri =) ama kozlarim var şükür rabbime
tarafından
Biz üç kız kardeşiz iki ablam var ben bir zararlarını görmedim aksine hep faydaları dokundu :)
(110 puan) tarafından
Ne guzel ya ama annemle arkadas gibiyiz bazen derim bi baci yapmasin diye=) senin bacinda arkadasinda sostunda benim der aynende oyle şükür rabbime

İlgili bir soru bulunamadı

411,318 soru

12,381,713 cevap

43,263 kullanıcı

Kategoriler

...