0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (671 puan) tarafından

Yarn nasipse 33 haftama giricem  49 günüm kaldı  ama bnde hiç doğum telaşı korku hicbsy yok doktor sezeryan demedi devlet hastanesine gidiyorum normal doğum olucak sanırım ama doğum yapicm ne olucak nasıl olucak hiç düşunmuyorum insanlar en başından beri korkuyor  ama bnde tik yok ve hiç duygusalda değilim :angel:bi kere bile ağlamadim önceden nasılsm hala aynıyım acaba hastaneye gidince korkarmiyim Bi anda 9 ayın acısı çıkmasın kızlar orda :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bendede heycan heves hicbisey yok 

(671 puan) tarafından
Hastaneye gidince Bi anda hepsi cullanirsa üstümuze :) senin kaç haftalik
tarafından
31 haftalik canim ben sadece olsun bitsin istiyorum o kadar  :Dd
(671 puan) tarafından
Sonrası daha zormuş valla :)
tarafından
Evet zor oluyoda napim 6 aya kadar zor olur sonra ablasi oynatir onu
(671 puan) tarafından
İkinci bide iyi daha tecrubelisin o zmn bnm ilk :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kisaca böylesine biz ruhsuz deriz :D şaka şaka her insanın yapısı farklı canım son günlerinde belki heycan basar

(671 puan) tarafından
Ruhsuz yine iyi kocam şakasına  karavicdanli yarım diyo :) :)))
0 oy
(2,070 puan) tarafından

Bende 33 haftalığım gram korkum yok düşünmüyorum da o an gelecek ve ani yasicam :D

(671 puan) tarafından
Bnde düşünmüyorum ama hastaneye yatisa gidersem korkarım gibi ama sanciyla gidersem nasıl olucak bilmyorum
(2,070 puan) tarafından
Aynen planlı sezeryan olursa bende korkarım strese girerim inşallah normal doğum yaparız
0 oy
tarafından

Benim 8gun kaldı uygulamaya göre bende aynıyım :)

(671 puan) tarafından
8 gün mu :) maşallah sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
tarafından
Uygulamada öyle görünüyor 38+6 oldu
0 oy
(15,846 puan) tarafından
Aynen bende böyleydim. Hastaneye gittigimde acilmam 8 cm olmuştu ama ben hala sakindim. Hemşire yanima geldi , 2 cm açilması olanlar be kendini yerlere atiyor sendeki bu sakinlik ne böyle dedi. Biraz bağir çağır rahatla , azıcık kocana naz yap bişeyler iste , doğum böyle kolay bişey sanmasin dedi. O dedikten sonra bile aynı rahatlıkla doğuma gittim. Boşver telaş falan yapma , inanki sen böyle olursan bebeginde sakin oluyor , doğduktan sonrada sakinliğini koru bence. 
(671 puan) tarafından
Ya maşallah :) sende çok rahatmış sin yahu bnm arkadaşım doğum yapacaktı kız yabancı olduğu için kimse yoktu yanında esinde içeri almadıkları için Bn yanında kaldım o zmn bnde 1 buck aylık hamileyim kaçkisi geldi doğum yaptı hastaneyi yıktılar yazık arkadaşımda Bnde hamileyim korkarım diye üzülmüş bnm için keşke gelmeseydin diyo şimdi böyle olduğumu görünce guluyo bana :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Annesinincani (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 687 göst.
2 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Mihrituana (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (707 puan) tarafından soruldu