0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından
kapalı

Kizlar bu ayin 5 inde adet olup 8 inde bitti kesik kesikti kanamam yerlesme kanamasi sandim kanamam bitince 2 gun sonra tekrarladim 2 gun arayla ama golge gibi cizgi cikti incececik 3 tane yaptim hepsi ayniydi ama saatler sonra cikti bu cizgiler en son 5 gun once yaptim erken gebelik testiyle ama negatif hangisi dogru anlamadim bugun adet gunum umarim olurum

notu ile kapatıldı: Soru tekrarı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
5dk dan sonra cikarsa geçersiz canim malisef gebelik yok 
tarafından
Bizde anlatik bos yere kapatmiyorlar deye ama Arkadas anlamak istemedi heralde
tarafından
Ağzına sağlık kalp kırmayalım diyom  baş  ağrıtıyolar inan
(12,762 puan) tarafından
Anlamak istemedi ise o kendi sorunu kurallar ne ise o uygulanmaya devam edilir ark rahatsız old diye bak yasak ama kapatmayı diyemezle kafası ayık olmadığıni kendi bile söyledi Laf anlatmak zor olur
(329 puan) tarafından
Ayık kafa derken uykum gelmişti saat gecenin bilmem kacıudı neyse siz o meshur editöelügünüzü yapın basınız göge ersin  ha iş konusunda gelince evet bosnoldugum vakit giriyorum bilgi vermek istedigim kişilere tecrübelerimden bilgi veriyorum  ve ne zmn girsem Bi çuval kapatılmış posta denk geliyorum. Dedigi gbi siz işinize bakın postunuzu kapatmaya devam edin ben ihtiyacı olana özeldende yazarım siz işinizi yapın benim üstümden konusu prim yapmayın herkes işine gücüne baksın dahada yazmıycam malum editörsünüzya benm yüzümden mesul olmayın :)
(12,762 puan) tarafından
Evet bencede meşgul olunacak başka konular var sen yardım et  millete özelden
Prime de güldüm bak :) prim yapılacak insan var insana var biz editoruz ya   büyüttüğün kişi sen yaparsın pirim neyse hadi iyi günler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ikinci bir çizgi göremedim yok görünüyor 
(187 puan) tarafından
Umarim oyledir canim
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah
(187 puan) tarafından
Insallah cok sagol canim

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 198 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 251 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,829 soru

24,377,348 cevap

348,421 kullanıcı

...