0 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından
kapalı

Kizlar bu ayin 5 inde adet olup 8 inde bitti kesik kesikti kanamam yerlesme kanamasi sandim kanamam bitince 2 gun sonra tekrarladim 2 gun arayla ama golge gibi cizgi cikti incececik 3 tane yaptim hepsi ayniydi ama saatler sonra cikti bu cizgiler en son 5 gun once yaptim erken gebelik testiyle ama negatif hangisi dogru anlamadim bugun adet gunum umarim olurum

notu ile kapatıldı: Soru tekrarı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
5dk dan sonra cikarsa geçersiz canim malisef gebelik yok 
(187 puan) tarafından
Umarim oyledir ya canjm kizim ufak :(
(329 puan) tarafından
Tçya soruyla alakalı degilmde bu turkuaz damla ile Bi kişi dha var adını unuttum normş olan postları kapattıtıyolar nedendir
tarafından
Yardımcı olayım hangi postu kapatmışım
(329 puan) tarafından
Kapalı olan bütün possta senin adın yazıyor
tarafından
Demekki kapatmam gereken postlarmış ondan
(329 puan) tarafından
Sebeo
tarafından
Sebep derken bak canım bu postta kapalı sebebini yazıp kapatmışım
(329 puan) tarafından
İş olsun diye kapatıyorsunuz herhalde buradan Baska işiniz yok sacma işler pesindesiniz
tarafından
Sacmalama editörüm neyi kapatıp kapatmayacağımi sana soracak değilim herhalde kapattım  seninkidnide zoruna gitmis
(329 puan) tarafından
Kapatılmaması gereken Bi kç post vardı cevap verckyim o bile kapalı insanların sorununa blki katkımız olck ama sizin parmağınız sürekli kapatma postuna oldugu için olamıyıruz
tarafından
Hmmm tabi tabi evet durduk yere kapatıyoruz canımız  sıkılmış
(329 puan) tarafından
Ahaha bnmki kapanmadıki :)
tarafından
Hangi post dedigin asla bir postu durduyere e kapatamayız sebebi var
(329 puan) tarafından
Editörü diyorsunuz maasta aloyormusunz bari
tarafından
Neyse canım by sen postları söylemiyorsun uğraşamam
tarafından
Canim damla fato hic bi postu durduk yere kapatmaz tartışmaya acik post mesela tekrar açılan post ve yardim postlarını kapatiyorlar hele damala hic öyle durduk yere kapatmaz en sevdim editorlardan biridir
(329 puan) tarafından
Bn bu gün kacta esinin sacma yere kapandığını gördüm bilseydim köseye not alırdım
tarafından
Çok teşekkürler  ALLAH razı olsun yok örnek ver diyorum vermiyoda
tarafından
Türkce yazarsan anlayabilirim seni
(329 puan) tarafından
Bidaha kine özelden atcm suan aklımda degil
tarafından
Aklinda değilse bence günahta alma
tarafından
Yok canim durduk yere hic bi post kapandığı görmedim ben 4aydir burdayim yani boşuna kavga etmeye gerek yok benim kaç tane postun yorumum kapatıldı sebebi ya laf soktum için ya kavga sebebi oldum için
tarafından
Ahahahahaha dilnaz ya çok tatlısın:)
(329 puan) tarafından
Cok komiksiniz gercekten :) editörmüş güleyim bari :)
tarafından
Bence sus :)
tarafından
Sağol Canim sende❤
tarafından
Bak post aciklamasi var alta post tekrarı yazıyor Arkadas 2kere acti bu postan o yüzden 1tanesini kapatilar
(329 puan) tarafından
Bu posta denk geldim yazdım bu postun tekrarı için yazmadım bu gün blki on taneye denk geldim içinde 3 yada dört tanesi gercekten sacma yere kapatılmıştı yazık o insanlara dedim bazıları gercekten burayı Bi umut ısıgı gbi görüp yazıyorlar cocuklarının zaman ayırıp. Ve o postları kapatılması haksızlık
tarafından
Post ismi ver canım açıklama yapayım
(329 puan) tarafından
Tm ayık kafayla tek tek bakıp yazarım yada yarın denk gelirsem yazcm ama gercekten yazık yni postun hmn kapatılması o kişinin ne sartları altında yazdığını bilmiyoruz cnkü
tarafından
Okey anlaştık bak yaz tamam mı bunu neden kapattın diye açıklama yapacam bende
(329 puan) tarafından
Tm cnm
(12,762 puan) tarafından
Metenin annesi  ne oluyo cnm post kapatırken açarken veya neden kapattigimizi sana açıklama yapmak zorunda mıyız? Admin var belirli kurallar belirliyor kurallara da uymayan engelleniyor yok biri daha var işiniz mi yok VS senin işin çok da burda ne işin var baya takip etmişsin
Neden kapattigimizi açıklama bol var yaziyo bak burda soru tekrar diyo yani 2 kez sor için snein gibi tartışma çıkartan da tartışma içerik oluyo
tarafından
Azo sinirlendi :)))
tarafından
Azo lan gel özele opecem:)))
(12,762 puan) tarafından
Yo sinirlenmek değil de ayık kafa ile yazmadığını bile kendisi dile getirmiş haksız yere post kapanmıyor yanlışlıkla editor bile kapatsa açıyoruz yoksa admin var bakiyo ben o ark kimse şikayeti özelden yazsın burda editormuş güleyim paramı alıyorsun sanki gibi laf etmesin
tarafından
Bizde anlatik bos yere kapatmiyorlar deye ama Arkadas anlamak istemedi heralde
tarafından
Ağzına sağlık kalp kırmayalım diyom  baş  ağrıtıyolar inan
(12,762 puan) tarafından
Anlamak istemedi ise o kendi sorunu kurallar ne ise o uygulanmaya devam edilir ark rahatsız old diye bak yasak ama kapatmayı diyemezle kafası ayık olmadığıni kendi bile söyledi Laf anlatmak zor olur
(329 puan) tarafından
Ayık kafa derken uykum gelmişti saat gecenin bilmem kacıudı neyse siz o meshur editöelügünüzü yapın basınız göge ersin  ha iş konusunda gelince evet bosnoldugum vakit giriyorum bilgi vermek istedigim kişilere tecrübelerimden bilgi veriyorum  ve ne zmn girsem Bi çuval kapatılmış posta denk geliyorum. Dedigi gbi siz işinize bakın postunuzu kapatmaya devam edin ben ihtiyacı olana özeldende yazarım siz işinizi yapın benim üstümden konusu prim yapmayın herkes işine gücüne baksın dahada yazmıycam malum editörsünüzya benm yüzümden mesul olmayın :)
(12,762 puan) tarafından
Evet bencede meşgul olunacak başka konular var sen yardım et  millete özelden
Prime de güldüm bak :) prim yapılacak insan var insana var biz editoruz ya   büyüttüğün kişi sen yaparsın pirim neyse hadi iyi günler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ikinci bir çizgi göremedim yok görünüyor 
(187 puan) tarafından
Umarim oyledir canim
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah
(187 puan) tarafından
Insallah cok sagol canim

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 202 göst.
0 oy
1 cevap 189 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,569 soru

24,402,461 cevap

350,260 kullanıcı

...