Ameliyat olmak isteyenlere yada olsammı diye düşünenlere ben 2017 de ameliyat oldum ve bunu çok düşünerek oldum ancak şunu demek istiyorum ben zor kızlar çok zor normal hayatta herseyi yiyebilirken ve kana kana su içerken ameliyat olunca bunların hiçbirisi olmuyo ne yazıkki ameliyattan sonra ilk 15 gün sıvı besleniyosunuz sadece doktorun verdiği mamalar et suyu tavuk suyu tuzsuz yağsız üstelik ince örtüden geçirip içmek suretiyle tortu bile kalmamalı 15 gün sonra bu süreci atlattım ama acayip bi şekilde zordu açlık bir türlü geçmek bilmedi sıvı döneminde bol su tüketimi olcak demişdi doktor lakin içmek işkence geliyodu bana 15 günün sonunda püre dönemine geçtim patates püresi lor peyniri yumurtanın beyazı bunları hep ezerek pürüzsüz hale getirerek yiyodum laktozsuz süt içiyodum yine mama içiyodum iğrenerek ve 15 günü de böyle atlattım katı dönemine geçtim işde burda acayip zorlandım çünkü deneyerek yedim herseyden yerken mideme sanki bıçak saplanıyodu 1 dk çiğneyip yutuyodum yediklerimi üzerine sıvı içmek yasak ömür boyu asitli yasak acı yasak baharatlı yasak ben bunların hepsine dikkat ederek 102 den 56 kg ye indim halen aynıyım ne aldım ne verdim benimle ameliyat olan arkadaşlarım geri hepsini almış kg lerin kurallari çiğnemişler çünkü demem oki lütfen iyi düşünün bu ameliyat öyle bildiginiz kadar kolay değil halen daha ilk gün ameliyat olmuş gibiyim ağrı sızı geçmek bilmiyo her yemek yememde ve saçlarım 3 sene sonra anca geçti dökülmesi akıyodu resmen
Bende düşünüyor ve aklıma koymuştum Al razı olsun yaa lah
Geçmiş olsun canım ben yemedigim hâlde iştahsızlık vardı ama 105 kiloydum kimse inanmıyor du yyiyom sanıyordu en son sağ olsun eşimin doktoru testler istedi megersem ismini ilk defa duyduğum hosimoto hastası ciktim tedavi altına alınınca bir senede 72 kiloyo indim kemikli biriyim 72 kilo 60 gibi gosteriyom bu hastalık anne olmami bile engelliyor du şükür Rabbime hamd olsun şimdi 32haftalik hamisim sağlıklı zayıflama en iyisi bence
1,508,452 soru
24,618,767 cevap
364,492 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın