Kizlar bugun kontrolum vardi zorunlu sezeryan olacagim bastan belliydi zaten suan 36+1 im sali gunu sezeryanla alalim dedi asiri heyecanliyim suan elim ayagim kesildi resmen :)) nasil bi mutluluk allah herkese nasip etsin anne olmayi
Ayy ne güzel bebişe kavuşuyorsun Allahım yardımcın olsun çabucak kurtarsın inşaallah bebeğini kucağına alırsın bol bol öpersin bende 36+2 deyim hemen doğurasım geliyo tekme atan ayaklarını öpesim var:))
Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrum. Kolay doğumların olsun inşallah. Artık seni aktif goremicez he kim yorumlicak artık soruları be :)
Bu hafta salımı cnm
Neden sezeryan dediler
Ayyy canım cook mutlu oldum okurken ınsallah sag salım hayırlısıyla kucagına alırsın darısı bızım basımıza ınsallah
Canim cok sevindim senin adına bizim bebislerde riskli riskli soylene soylene maşallah son gunlerine yetisiyorlar bir bende gun ala bilsem. Simdi ben heyecanlandim senin yerine:))demin esimle konusup biraz agladim korku stres sevinc hepsi bir birine karışmış ya:))
Sağ salamat canım .
Kiz ne guzel bn snden 1 hafta onceyim sn daha cabuk kavuscan :) ins sag salim alirsin kucagina cok sevindim.dogumdan sonrada paylas bebisini duygularini merakla bekliyorum :)
Ay canim cok sevindim ne yaptin dogum gerceklestimi yazmamissin merak ettim
1,492,691 soru
24,390,205 cevap
349,255 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın