Kac gundur kavgaliyiz cumadan beri eşimle ama oyle boyle kavgalar degil. Olmicak seyden kavga cikarip hakaretler agzina ne gelirse saydirmalar neler neler affedilmicek seyler soyluyo hergun yeni biseyden kavga okadar yoruldumki ya bigun kavga ederdik en fazla aksama duzelirdi illa laf atardi bsey yapardi simdi tanıyamıyorum onu en son dun aksam yine sebepsz biseyden oyle bi bagrip cagriyoki yanimdan kalkip gidiyo artk beraberde oturmuyorz sabah aksam ayri duruyo gece yatakta istemszce agladim bana ne dese beğenirsin biktim artk senden olsen aglamicam mezarina gelmicem dedi dusunebiliyomusunuz ya ve bugun ne alttan aliyo ne yanimda duruyo terasa cikiyo spor yapiyo ofis odasinda takiliyo kendi kendine yuzume bakmiyo rahat edemezdi kusken simdi resmen silmis gibi beni ve ailesyle aramz bozuktu bze cok hakszlklar hatalar yaptilar bana inadina annesini arams onca seyden snra ve buraya cagirmis oturmaya bzm aramz bozukken onlar hatali bile olsa onlara yoneliyo hemen ben cok yoruldum napicagimi bilmiyorum bide 1 bucuk yasnda kizim var