Kızlar eşim bi sohbet sitesine takıldı kaldı napsam vazgeçmiyor napcam ben ya bi kıza numara vermiş kız üstelik evli ve iki çocuk annesi neymiş kansermiş eşi izin vermiş milletle konuşmaya sinirden deli oldum ya bi çözüm söyleyin bna
Bacım senin kimsen yok mu başlarım böyle kocanın gelmisine geçmişine. Hala aynı evde o herifle yaşıyorsun yani helal valla.
Ya arkadasim sen hala adama laf anlatmaya calisiyorsun.senin soylediklerini o akil edemiyor mu.daha neler duyucaz ya.gitsene evden annenin yanina.kimsen yok mu.o yuzden mi yapabiliyor böyle.yolun sonu pek iyi gorunmuyor yaninda 1 dk durman dogru degil.yaşın kaç bu arada?
Nasil ya bide anlatip gosteriomu sana? Kuzum gitsene o evden neyi bekliosun yatak odanda birlikte basmayimi? Oyle koca olmaz hic yorma kendini. Mahkemeye adamin bu yaptiklarini sunsan varya uff hapse bile girer ******** herif
Nasil yani bunu sana mi soyluyor cok ilginc kanser olabilir de esin doktormuymus bunun icin mi konusuyormus bence o bile dogru degildir de.hasta oldugu icin tamam konusabilirsin demeni mi bekliyor
Coooooooktan o evden cikmistim ben olsam
Bu erkekler ne rahat ya ayni uygulamayı siz kullansaniz adam kansermis kocacim esi de izin veriyormus deyip sohbet etseniz namus cinayeti cikar. Bu konuda kesinlikle tavrinizi koymalisiniz. Konusmsyin muhatap olmayın belki anlar
Canım o kız evli değildir hangi es erkek buna izin verir karısının başka adamlarla konuşmasına onda bi iş var tepkini koy annenin evine git biraz tek başına kalsın eşin bu ne saygısızlık böyle iyi hasta diye evinizede getirsin
Yavrum nasil yani . O kadin evli flan degildir , hangi erkek razi gelir ki karisinin baskalariyla konsmasina ? Bukadarmi ******** olmus adamlar. Ki senin kocan nasil boyle piskin piskin soyluyor bide utanmaz. Ya karsi taraf dolandirici ,esin cok saf yada esin seni aldatiyo boyle bir yalanun arkasinda .diyelimki kadin gercekten kanser , alemin kocalariyla nasl konusur ?bir kadinin vebalini nasl alir , sifa bulmak istiyosa bu yolla bekarlara kossun evlilerin yakadini biraksin :( Cek restini sucunu biliyo birde bagruyo . Sende bul bi erkek konus bakalm nasl oluyor godoşluk . Valla kocalarimiza ufack seyden kiziyorz ya ayaklarinin altini opmemiz lazm tabiri caizse.
Kanser olması konuşmasını meşru mu kılıyormuş ? Ne bu saçmalık böyle. Elin kadınıyla sohbet etmeyi biliyor da sizinle niye konuşmak istemiyor. Ya aynısını siz de yapın ya da bırakıp gidin ne hali varsa görsün. Bu durumu normal gören erkekten her şey beklenir.
O bahsettigin siteleri cok cok iyi biliyorum orada evli olup bekar gorunen cok fazla var evinde mutlu olmayip sanaldan iliski yurutenlermi dersin abuk subuk muhabbet kuranlarmi dersin ve evet o tarz siteler bagimlilik yapiyor cunku istedigi kizi konusarak etkileyebiliyor...gormedigi icin akli orda kaliyor merak uyandiriyor muska isi hikaye kardesim bunu sende iyi biliyosun sohbet sitelerine giren kolay kolay kurtulamiyor...yakin bi arkadasim vardi evli 2 cocuk sahibiydi boyle sitelere giriyodu bir gun beni cagirdi bi baktim kim kime dumduma ztn o yazilanlari gordukten sonra arkadasimla tum muhabbeti kestim...tlfn numarasi veren kiz ne hasta ne de evli emin ol bundan evli isede kocasingecenin evde olmadigi zaman gizlice seninkiyle konusiyordur dikkat et kocan onlardan birine kaptirmasin kendini cunku o kadar cok sey gordumki agzim acik kaldi onunla konusmayarak ceza degil odul veriyosun
Yorumlari okudum. Normalde esin evine bagli iyi bir adamsa ve son zamanlar da bu kadar değiştiyse hocanin dedigi gibi muska olabilir canim cozum yollari ara yuva yapmak zordur bitirmek bu kadar kolay olmamali.
Allah aşkına bu şekil büyü muskaya bakan hocamidir sarlatanin önde gidenidir. Kandırıyorlar işte insanlari bu şekilde. O tlf nu kırar atardım.terbiyesizlik esinin yaptığı 1 dk durmazdım o evde .ne demek yanında konuşmaya kalkıyor 1 ay a kalmaz eve de atar kadını sen cekil şöyle kenara der.
Oldu deseydin hasta diye ne hakkı var herkesin erkeği ile konuşmaya olmadığı zaman numarayı al konuş sonra ortalığı bi karıştır canım kaftan anlamıyorsa başka şekilde anlat sende
Ya bırakın su hoca büyü olaylarını kendini boyle mi avutuosun kocan seni aldatiyo sen hala nelerin arkasina siginiyosun cok mu asıksın ona mı muhtacsın sen boyle seyleri alttan alirsan kusura bakma da daha cok uzulursun
Nasıl yaa bu ne had bilmezlik canım nasıl bu kadar pişkin olabiliyor hayretler içinde okudum yazılanları bırak çık git muska falan hikaye ne demiş yani kocası sen kansersin hayatının geri kalanında bütün erkeklerle fingirdemi demiş böyle bi saçmalık olurmu hangi es yapar bunu bide ne alaka kanser olmakla bu sitelere girip elalemin kocalariyla yazismak kanser deil bu bildiğin o.....
Canım al o telefonu güzelce bi kır hatta kafasında kır
Bence boyle bir duruma seaaiz kalip kadinlik yapiyorum halen ayni deme yemin ederim bir erkege ne kadar susarsan anlayisli olursan senden o kadar vazgeciyor bire bir yasadim kararttim gozumu ayrilik karari aldimki ben onu kaubetmekten korkarken bizimki boylebisey degildi cok sukur belki benim yazimi hatirlayan arkadaslar vardir esimin ailesi adaya girdi beni zorla ikna ettiki bunuda esim gordu sonra basbasa kalinca seni kaynedecegimi ilk defa bu kadar hissetim dedi simdi cok sukur bam baska resmen canim ya herro ya merro demisler bitecegi varsa senin kaderine helal olarak bu kadar yazilmissa ne yaparsan yap zaten bitecek susarak asla kazanamazsin bizzat yasadim ve gordum sakin anlayisli sakin ayagina yatma asla kiymetin olmaz korkut gozunu seni kaybetmekten korkshn karart gozuni bence zaten kaderde ne varsa o olacak sakin korkma anlayisli olmaya devam edersen onu ardi kesilmez daha beter olur ben sana soyleyeyim
Bende ruh hastasıyım ben izin vermiyorum de eşine.... Lütfen yanlış anlama ama nedir bu rahatlık... PESSS... Bu cümleler tamamen eşine kuruldu.allah ıslah etsin.
1,491,860 soru
24,377,842 cevap
348,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın