Haklısın canım bnmki de öyle destek olacağı yerde üstüne onların işi gücüyle uğraşıyorum kaynana adı üstünde illa yapacak kaynanaligini boşver sen takma üzülme kendini de yormamaya çalış bn yaptım doktor kontrolüne gittiğim de nst de sancim çıkmıştı 30haftaliktim doktor yatisimi verdi 1gece yattım çok şükür sancim durduruldu ve o günden sonra iş felan yapmadım dikkat ettim hep şuan da gelmek bilmiyor prensesim 39+5olduk Allah'ın izniyle
Ayniyiz yemin ederim sana sanki beni anlatmissin bende 29 haftaligim çocuk için dolap yaptırdım bir sürü temizlik neler yaptım 1 kere dolap içi temizledi ondada yüzüme vurdu giderken doğuma yakın annen gelsin işleri yapalım dio birde zaten aylardır annem ameliyatli ayagiyla 1.30 saatlik yolu gidip gelip hep kosturdu Allah im razı olsun şimdi bütün dip temel temizlik hersey bitti 1 hafta boyunca temizlik yaptık ben evde yokum kusura bakma die arıyor seni çağıran olmadı ki hayırdır yani. Şimdi aradan 2 hafta geçmiş gelmeye çalışıyor 2 gündür ben yokum zaten evde üst üste geliyor işler bitti ya birde yorum yapar üstüne. Eşimi arıyor ben yokum die beni aramiyor geldim evde yoktu dio mus kadına bak sanki böyle bak oğlunm karın hep geziyor demek isitoyr yani 1 çöp almadi sormadı bile nasılsın ne alalım durumun naisl anca kendiyle beni kiyasliyor başka derdi yok sahte yapmacik lazım değil kendisi valla ugrasamam
1,493,185 soru
24,397,709 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın