0 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,761 puan) tarafından

Namaz kılarken kızım seccadeden ayrılmıyor tam ortaya oturuyor bende yan kayıyorum biras öyle kılıyorum kızım secceyi topluyor oynuyor akli sıra kuzum:angel:

Bu yüzden başım yere değiyor secde dışında yani bir sakınca olur mu yaa ? Bide kılarken başımın yarısını açtı namazda bir kerelik mahsus duzeltebliorz kıyafetimizi diye bliorm ama basım biraz açıldı diye huzursuz oldum acaba namazım a bir şey oluşumudur?:/

Kızıma kızmıyorum bebektir ne anlasin aksine namaz kılarken yanimda diye mutlu oluyorum ama namazım da acaba kabil olur mu bu şekilde de düşünüorm:/

14 Cevaplar

0 oy
(1,822 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bence olur canim ya hani tam net bilgim yok ama peygamber efendimizin torunlari peygamber efendimiz namaz kilarkan omzuna falan cikarlarmis peygamber efendimiz hic ses etmezmis hatta oylece beklermis 
(3,761 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Namaz kıldığın yerden eminsen seccadesiz bisey olmaz selam verim üzerini düzelte bilirsin canim çocuk bu ALLAH kabul etsin inşallah 
(3,761 puan) tarafından
Namaz i bitirmeden de selam verebliormyz cnm?
tarafından
Canım benim ölüm tehlikesi ve tehlike olmadığı sürece namaz yarıda kedilik selam verilmez devam et selam verdikten sonra düzelt
0 oy
tarafından
Allah bilir Allah kabul eylesin sen Allaha yönelmissin Rabbim kabul buyurur insallah peygamber efendimizde namaz kilarken torunlari Hz.Hasan ile Hz.Huseyin de sirtina cikarlarmis :) yürütece filan koysan durmazmi benimde buyuk oğlum benimle kilar kücüğude yurutece koyuyorz anne koyda namazimizi kilalm der hep :)
(1,822 puan) tarafından
Kiiizz masallah senin oglunaaaa ne guzel bak bu yasta namaz kiliyor hevesleniyor insallah bi omur kilar namazini Allah yolunda yuruyen biri olur canim valla cok hosuma gitti ya :)
tarafından
:) benim oğlum bitane bitaneeee kurban olurum oyle akilli bi cocukki kilar hep ben cagirmam kndi gelir babasi utancindan oruca basladi evde namaz kilan bi oglumuz var :) cok sukur insallah daha guzel yetistirebilirm bacim :) komsularla sohbetini görsen aksama ne pisirdn annem senden guzel yapiyo diyo :D
(1,822 puan) tarafından
Masallah canim Allah sana ve babasina bagislasin hayirli evlat olsun insallah :)
(3,761 puan) tarafından
Benim kizim 17aylik canım yurutece koyamam ki ses olur maalesef olmaz düşer zaten.s

Şükür onu benimle birlikte seccede ayakta görüyorum ya okdr hoşuma gidiyor ki can o cam
0 oy
tarafından
Hic bisi olmaz hatta iki kat daha sevabin var cocukla namaz kilmak ne kadar guzel engel olsada kilmaya calismak nekadar guzel peygamber efendimiz bile torunu sirtindayken kilarmis namazini rabbim kabul etsin insallah ibadetini :))
(3,761 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum saol
0 oy
tarafından
Ben seccade kullanmam. Allah'a hamd olsun evimin temiz olduğunu bilirim. Halılarımi temiz tutar seccade olarak kullanırım. Temiz ise halin seccadeden dışarıda olman zarar etmez biiznillah. Üstün de açılırsa düzelt. İçin rahat etmezse selam ver. Tekrar kıl insaAllah
(3,761 puan) tarafından
Namaz bitmeden de selam verebliormyz?

Teşekkür ederim kuzum bu arada
tarafından
Yanlış kılıyorsan sasirmissan vs verirsin tabiki
0 oy
tarafından
Öncelikle  net cevabı  yüce  Allah bilir. 

Biz acil kullar sadece bildiğimiz  kadarini söyleriz. Namaz elbet ki olur Allahın  huzuruna gitmişsin  bi kere elbet ki rabbim  kabul edecektir  inşallah

Söyle bişey  var ama bence  kızının  gelip.oynaadığı  zaman değil  de başını  açtığı  zaman  tekrardan kilman gerekirdi sonucta söyle  düşün  baştan  başlamis da olsan açık  kafayla başlayamazsın  tesettürsüz  namaz kilinmaz

Umarım  demek istediğimi  az bişey  olsa  bilr diyeebilmişimdir . Allahım  yavrunu da bağışlasın ❤⚘☺☺☺☺
0 oy
tarafından
Hiçte bozulmaz namazı terk edersen o an cok büyük gunah olur cnm cocuklarn böyle uğraşması namazda anne baba sınanir o an
(3,761 puan) tarafından
Öylesine mutlu oluyorum ki o yanimda iken inşallah beni namaz kılarken görmesi ona ilerde güzel şeyler katar hafizasnda kalipda

Namaz kialrken mümkün olduğunca kendimi namaza veriyorum ama mesela önüne geliyor tam secceye oturcam ama önümde cignemkde istemiorm o an ne edeyim peki canım hani yavaş kılıyorum zaten namazımı oturana kadar çekilir ins diyorum çekilmezse fln mesela eli var diyelim dikkat li şekilde oturuorm yanlış mı yapiorm beklemem mi gerek sence kızımın cekilmesini
tarafından
Insallah salih bir evlat olur kizin ilerde cnm
Bak biraz bekle kizin cekilmezse hafif kaydirblrsn kendini diye biliyorum canm
(3,761 puan) tarafından
AMIN INŞALLAH CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH OLUR YAA ÇOK DUA EDİYORUM çok isiyorum kur-an i öğrensin hoca olsun talebeleri olsun banada birşeyler katsin beraber öğrenelim
tarafından
Insallah canim agac yaşken eğilir kucuk yasta egitirsen insllh oyle devam eder aman sakn daha küçük felan deme
(3,761 puan) tarafından
Kac iken mesela başlamak lazım ben kuran-a yollamak istiyorum mesela ilerde
tarafından
Sübyan okullari 4 yaşında aliyor die biliyorum canm
(3,761 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(657 puan) tarafından
Rabbim namazini begendigi kisilerin yanina melek gonderirmis yani cocuklari oyle duydum ama tam net bilgim yok allah kabul eder insallah canim 
(3,761 puan) tarafından
AMIN amin inşallah canım allah razı olsun kuzum inşallah rabbim ibadetlerimizin tümünü kabul etsin
0 oy
tarafından

Birşey olmaz canım aynı şeyleri yaşıyoruz benim oğlum eteğimi çekti taytla bitirmekzorunda kaldım son 2 rekatı tekrar kıldım malesef namaz kılarken durmuyorlar ama çok da tatlilar:D

0 oy
(17 puan) tarafından
Rabbim kabul etsin namazda badinaza ne gelirse gelsin namazjnizi bozmadiktan sonra kabul olur insaAllah .
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Canım sende yanına seccade sersen aceba seni taklit eder mi bı de öyle dene ☺️ onu da yapmazsa sikitni yok zaten o bı melek sonucta
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bizim din hocamiz hep sey derdi icinde kusku varsa tekrar yap derdi mesela abdestin ornek ya ben dirseklerimi yikadimmi gibi sorularda ornegin hemen tekrardan alin abdestinizi derdi yani bence tekrar kıl en guzeli :) icinde kuskuda suphede kalmaz kuzum
0 oy
tarafından

Sen hiç merak etme olur rabbimin yanında herşey makul :)

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Canim kıldığın yer temizdir tabiki o yüzden birşey olmaz .saç için bone takip başörtünü öyle tak kaysa bile altta bone durabilir.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 261 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hilaltuba1 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
29 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kurabiye0 (195 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 273 göst.
0 oy
5 cevap 448 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (114 puan) tarafından soruldu

412,730 soru

12,426,522 cevap

45,507 kullanıcı

Kategoriler

...