Allah iyiliğini versin ya canım sesli güldüm bende kızımla uyuyorum geçen kızım uyurken ağlamış ağzına emzik yerine telefonu uzatmışım halam sabah anlattı çok güldüm
Sabah sabah gulme kirizine sokdun beni acaba ben napicam
Ayyy çok guldum ilk zamanlar oluyo öyle bende bebek salliyorum diye elimi bos sallayip biseyleri emzirmeye calisiyodum hayali bardak tutup su icmeye calisiyodum velhasıl analik zor zanaat
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ koptum valla ya☺☺
Hic gülecegim yoktu yha hahahaha:)))
Cok komikmis ya okurken fena guldum allahta seni guldursun bende bazen uyanip cocuga bakiyorum acaba ben emzirdimmi dyorum. Ya da ruyamda cocuk ariyorum yanimizda yatyormus esime kalk kalk cocugu ezdin diyorum gece yarisi kaldryom manyakmisn yat ya dyor
Kiz hic sormaa o uyku sersemligini bende bu gece cocugu emzirdm yanimda sanıyorum megersem besigine koymuşum agladi cocugu ezdim sandm baktim besiginde agliyo
oyyy çoook güldüm ya Allahta seni güldürsün valla
bakalım ben nasıl olcam gülme komşuna gelir başına misali
 dün gece buna benzer olay banada oldu telefonun kilit tuşuna basıyom diye elimin kenarına basıyom diyom niye açılmıyo bu ya oturdum yatağa çevip bakıyom açılsana diyip duruyom bi, baktım ki telefon şarjda masanın üstünde kendime bi güzel güldüm sonra geri uyudum
Kiz cok yasa emiii gûldûrdûn beniiii
Gülmekten gözümden yaş geldi yaa Allah da seni güldürsün canım yaaa sen çok yaşa.
1,492,348 soru
24,384,442 cevap
348,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın