Ayy kızlar gece başıma neler geldi :D alarm kuruyorum kalkıp kızımı emziriyorum neyse gene alarm çaldı saat 4 kalktım emzirmeye. Kucağıma baya baya küçük geliyo bi türlü tutamadım memeyi veriyorum bi türlü almıyo zorluyorum ama yok ağzını açmıyo bi 5 dk falan uğraştım. Neyse dedim heralde tok yerine yatırayım aldım yatağa bi gittim kızım zaten yerinde yatıyo tövbe bismillah dedim bi de baktım emzirmeye çalıştığım şey telefonmuş telefon :D memeyi ağzına veriyom diye kameranın resim çekme yerine veriyomuşum bi kaç tane resim çekmiş galiba tok diyip sildim :D resim çekme yerinden olmayınca içimden diyorum videodan mı denesem ama kesinlikle telefon olduğunu düşünmüyorum bebekmiş gibi düşünüyorum hala :D ilk defa böyle bi şey gördüm bu neydi böyle ya :D sabah anneme anlattım gülmekten bi hal oldu :D bebek uyudukça sende uyu dedi ama zaten uyuyorum :D uykuya aşırı düşkün bi insanım yani günde 17-18 saat uyuduğum çok olmuştur ama bu bambaşka bi şey şok oldum :D gülün diye size de anlatmak istedim :D