0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (476 puan) tarafından
Kizlar ne yapmaliyim istiyorum.ki esim bana ilgi gostersin bana baksin ne yapmaliyim .soyleyin  birseyler .. ?? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım giyinip susleneceksin kendine bakacaksın özgüvenin olacak biraz da cilveli olacaksın erkekler bunu ister 
(476 puan) tarafından
Oyle denedim adam. Bakmiyo makyaj yaprim.sac boyadim.kas yaptirdim denemedi bile.icine girdim olmadi yine de :D ben.diyorum baksana beģendin mi.ozaman deniyo okadar ..
tarafından
Senin adam sıkıntılı o zaman
(476 puan) tarafından
Dimi garibim koyluler gibi :D
-Reklam-
0 oy
(52,366 puan) tarafından
oncelikle hosgledin
(476 puan) tarafından
Hos bulduk kuzum :**
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Valla guler yuz tatli dil ilgi alaka tabi bunlar karsilikli olursa guzel olur eve geldginde guler yuzle boynuna atlayarak hos geldinnn askim demek bile karsidaki kisinin yuregini hos eder bence
(476 puan) tarafından
Kuzum oyle de denedim sarildim 2 tatli yaf yaptim askim omrum duzdum ortaya roman yazdim adamda tlk yok hep benden bekliyo :D guler yuzlu olmaktan biktim.karsilinda birse gormedim.ocin .dd
0 oy
tarafından
Hodukse hoduk kalır bacim ne yaparsan yap bence uğraşma birazda uzak dur bakalim.napcak
(476 puan) tarafından
6 bucuk aylik hamileyim
tarafından
Hamileyken oluyor öyle  seyler
(476 puan) tarafından
Nasil yani
tarafından
Hamileyken erkekler heycan arıyor
(476 puan) tarafından
:D onun heycanini hm ...
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Benimkide hep benden bekliyoe 40 tilda bir soylendigim.icin gelip ilgi gosteriyor. Kendikiginden gostermez, ben bulamadim bi yolunu
(476 puan) tarafından
Oyle soylendiginde bakiyolar :D  ancak demeki.bir yolu yok
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Önce kendin bakımlı olman lazım sonrası ona kalmış 
(476 puan) tarafından
Vallah hep bakimli.olduk bakan olmadi 6 bucuk aylik.olduk artik useniyorum :D bakim yapmaya ev islerinden vakit kalmiyo pek :D
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Eşin odunsa ne yaparsan yap o anlık Bakar Bir daha da bakmaz sürekli sana baksın diye bir şeyler yapma çabasına girmeyeceksin yaşam tarzı yapacaksın Kendine Ben Önce kendim için yapıyorum saçımı düzleştiriyorum evin icinde bir ruj sürüyorum bir tayt ya da bir şort bir tişört giyiyorum koku sürüyorum Ama önce Kendim istediğim için bakımlı olmayı seviyorum.ve karşımda eşim 10 yıldır incecik bir göz kalemi sürsem dahi fark eder.
(476 puan) tarafından
Askolsun kocana herkes oyle.farketmiyo :))
(5,936 puan) tarafından
Vallahi diyorum ya sana bir şey sürsem de sürmesem de ilgilidir alakalıdır
(476 puan) tarafından
:*** haklisin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,515 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ezgi22 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 542 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Arslan Fatma (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
5 cevap 717 göst.

414,069 soru

12,462,335 cevap

46,784 kullanıcı

Kategoriler

...