Cnm bnm öyle güzel yazmışsın kiii parmaklarına sağlık.
Bencede evlilik iyice oturmadan eşler birbirinin huyunu suyunu iyice tanımadan çocuk yapılmamalı, sonra olan kadına oluyor çocuğum babasız büyümesin diye katlanıyor.
Mesela biz eşimle 12 temmuz 2015te bazı nedenlerden dolayı kaçarak evlendik, dedik ilk önce geçmiş düğün yapalım içimizde kalmasın bn üç aylık gelinken eşim almanyaya geldi çalışmaya.
4 haziran 2016da düğünümüzü yaptık ve birlikte geldik almanyaya, kiramızı tuttuk, eşyalarımızı aldık. Haliyle düğün yaptık ve kiraya eşya aldığımız için harcandık.
Eşim çalışmaya devam etti bende 2017in mart ayında dil kursuna başladım.
Elimiz bollaştıktan ve evlendikten tam 2 yıl 2 ay sonra bebek sahibi olmaya karar verdik.
Oğlum doğduktan sonra hem para hemde birbirimize doyamadan nasıl anlatsam çocuk oldu diye şey yapmadık doya doya yaşadık evliliğimizi, küçük ve çok mutlu bi aileyiz.
Yani cnm çok haklısın, bnm bir arkdşm var evlendikten kısa bi süre sonra hamile kaldı şimdide yakınıyor yok işte kocama doyamadan çocuk oldu, işte kocamı tanıyamamışım, çocuk olmasa boşardım yok şöyle yok böyle, bnde diyorum ee korunsaydınız ozaman, cvp bile veremiyor.
Sonuna kdr sana katılıyorum cnm..