0 oy
894 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından

2 senedir evliym kaynanmlarla bir otryoruz esimle ne bi sohbetimiz var ne bir ilgilenme soz konusu adam akilli oturup tv izleyemyrm istedgm filmler oluyor acamiyorm gercekten cok skldm artk bu durumdan ya heleki esimin ilgisizligi gecen kizima citos yedrdm alerji ypti vucudun da hastanede gtdk basimin etini yedi hep senn yuzunden ben sana yedirme dedim kafan almyo bilmem ne 3 gundur konusmyor benmle tabiki bende onunla bosa sebebler yuzunden trip atyor konsmyr ve ben daha cok bunalyorm napicam bu evde bu adamla hic bilmyorm cok darlandim yemn ederm  :( Sorsanz evliliginiz yasadnmi bi nebze yasamadim bazen dusunyorm ki ben boylemi hakettim benm neyim eksik diger insqnlar dan ne guzel duzenleri kurulu evleri var mutlulat ben neden boyleym   Ayri eve de cikma gibi durumumuz yok suan malesef :(

19 Cevaplar

0 oy
(1,939 puan) tarafından
Eviniz ayrı olsaydı bu kadar bunalmazdın işte keşke en başta kabul etmeseniz 
(75 puan) tarafından
Yanarm ki kabul ettgm o gune en buyuk pismanligim zate
(1,939 puan) tarafından
Kaynanam bana da demişti ama benden önce eşim kabul etmedi annemi tanımıyorsun sen diye :))
(75 puan) tarafından
Simdi biz ev bulsak aman ben evi blyrm hic guzel degl der bilmem ne der her buldugmz evide bilir yanls istemes cikalm
(1,939 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda kendi evine çıkarsın
(75 puan) tarafından
Insallah allah razi olsn
-Reklam-
0 oy
(28,828 puan) tarafından

InsAllah kendi evine çıkar esinle cok mutlu olursun.. Rabbim bir kapi acar insAllah 

(75 puan) tarafından
Aminnn allah razi olsn bacim sagol
0 oy
tarafından
Allah sabır versin sana bir oturmanın kötü bi yani daha yanaşmak istesen bile yanasamazsin kocana o sana öyle davranıyorsa sende tam tersini davran gönlünü almaya çalış 
(75 puan) tarafından
Ben hep yanastm ama o tersledi artk ben yanasmyrm kendisi yanasyo yuz vermyorm
tarafından
Uzatmayın o kadar ya her evlilikte oluyor illa ki böyle şeyler://
(75 puan) tarafından
Bacim bu ufacik seyi deve yapyo ya
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Bastan en basindan en en en basindan kayinvalide ile oturmaya niye he dersiniz ki anlamam vallaha hic bir erkek icin boyle fedakarliga gerek yok
(75 puan) tarafından
Insan sevdgi icin katlanrm diyor ama gercektn yasanmadan anlslmyo
(1,240 puan) tarafından
Aşktan öleceğime kayinvalidemin cenesinden ölürüm demissin.Ne kadar asik da olsan sevsende yok yani insan yeri geliyor kendi annesi ile ayni evde anlasamiyor el insani ile olur mu yani... ah ah
(75 puan) tarafından
En yanls karari verdgmi gun gectikce cok daha iyi anlyrm rabbim sabir versn bana cunku sabretcek halim kalmadi artk cok skldm
(1,240 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun sikma canını umarim hersey düzelir umarim.
(75 puan) tarafından
Insallah insallah
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Cok zor cokkkkk insan kendi evinde mutlu olmak ister
(75 puan) tarafından
Oyle valla 3 gunluk dunyaada neden hayatimi yasaymyorm bilmyorm
(4,103 puan) tarafından
Haklisinnnn
0 oy
(9,946 puan) tarafından
Cnm bi ara ev bakıyordunuz sanki çıkcaktınz yanlş mı hatrlıyorum? Tartşma yaşamştnz evde kaynananlarla fln
(75 puan) tarafından
Kayinbabamlaydi cnm baktik bizim bakkalcnn evi icin satmyorm demisti esimde bi anlik ofke de hemen yanls kararlar vermeyelm dedi sabreedelm biraz daha ev alip cikalm dedi kiraya cikarsak 2 senemz bosa gtcek dedi kaldk herzmnki gibi oyle bacim
(9,946 puan) tarafından
Tuhh ya uzuldum senin adına :( o zman sevinmiştm ayrılcaksınz die. Allah hakkında hayırlsnı versn kzum
(75 puan) tarafından
Ben hic sevnmemstm cunku blyrdm cikmicahmzi yine esimin tenbelligini bildgm icin sagol bu arada cnm
0 oy
tarafından
Ya nasıl kabul edip ev içine gidiyorsunuz anlamıyorum ne bekliyorsunuz ki .bide kimse dışardan görüldüğü gibi değil o mutlu sandığın insanlarda da ne dertler var kimbilir 
(75 puan) tarafından
Hata yaptm bacim hata nasil oyle bi hata yaptm bende bilmyorm
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Ev ev üstüne olmuyor. İnşallah durumunuz düzelir de ayrı eve çıkarsınız. Keşke başlangıçta ayrı eve oturalım deseydin. Eşimle tanıştığımda 2 şartım vardı. "Annen baban hastalanırsa yanıma getirir iyileşen kadar bakarım iyileştiklerinde evlerine giderler aynı evde ömür boyu yaşayamam "dedim. Diğer şartım da ben ilçe merkezinde doğdum büyüdüm, " ben köyde yapamam yaşayamam, ilçe merkezinde otururuz kuru ekmeğe talim ederim ama asla köyde oturamam "dedim.Eşimin zaten bekar evi vardı bir kaç eşya daha aldık anne babası da köyde çarşıya gelince uğrarlar 2 _3 saat durur giderler. 
(75 puan) tarafından
En iyisini yapmissn kabul etseydn bir oturmayu simdi oturr benim gibi hungur hungur yaptgn yanlsa aglardn
(7,935 puan) tarafından
Ayrı olmamıza rağmen annesiyle  çatıştığımız oldu. Bebek olunca kendine çeki düzen verdi konuşma ve hareketlerine çok şükür şimdi iyiyiz ailesiyle..
(75 puan) tarafından
Iyi cok sukur
0 oy
(17,136 puan) tarafından
gece odanıza cekilince sohbet etmeye çalış ona içini aç bunaldigjni soyle umarım ayrı bor eve çıkmak nasip olur
(75 puan) tarafından
Kac kere soyledm skma beni bukadr diyo blyrm skdlgni ama sabret diyor
0 oy
tarafından
kiz bend eboyle bi post acacaktim ki seninkimi gordum.benim yazacaklarimin aynisini yazmissin .... koca diye bisey yok dul gibi hissediyom.kendimi simdi bile bak ytk odasin ageldim cagirdim.onu sen git ven geliyom dedi daha da gelmedi oturma odsimda suan yataga gekince de hemen sirtini donup yatiyor ne kariligimiz ne kocaligimiz var evin icindeyim bende senin gibi ke evlqtlqrimdan bisey anladim ne evliligimden .... ne kendime anneyim diyebiliyorum  ne de evimin hanimi diyebiliyorum ..... salakkkk kafam benim.slaak hangi akla hizmet evle birlik oturmayi kabul edersin ki ..... o gune lanet olsun vallahiii em gizel zamanlarim cope gitti omur gidiyor jendimizden bisey anlamiyoruz ..... benim ne gunahim vardi da etrafimdaki cifler gibi bi evlilik  yasayamiyirum diyorum .... artik kadinlik gurum.kaldirmiyor yaaaaa ..valla kapuyi kilitledim gelmesin yatak odasina otel gibi kullaniyor resmen .. 
tarafından
illa biyuk.kavga edcen herkesle.kotu olcan ondan sonr aayiracaklar yeter bi yul.oldu iki.yil.oldu yeter .. hic mi.dusunce yok.bu insanlarda bu da anasinin evladidir bu kadininda hakki.var kendi yuvasini.kurmaya dmeiyorlar hic
(75 puan) tarafından
Hic dusunurlermi canm kendi kizlari olsa yirtmislardi kendilerini neden ayri ev yok diye ama biz el kiziyiz dayanirz nolcakki dedgin gibi agizlarna sccan anca ozman anlicaklar yoksa bu gdsler cok zor
tarafından
oyle kuzu oyle ..  sesini cikarzan kotusun ... sussan seni eziyorlar ... bi an once ayirsaydik evleri artik
(75 puan) tarafından
Insallah cnm rabbim o gunleri en yakin zamanda gostersn
tarafından
amin amin inseallah inan ki artik boyle her dakikam Allahim ne olurdu bi mucize olsaydi diyorum .. esim ixeri girip esyalari topla tasiniyoruz deseydi ....
0 oy
(123,019 puan) tarafından
Ayri ev sart rabbim yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Canım  ben sana diyim mi hic eve bağlama  onu kaynanam benle oturur şuan  eşimle  tekim istanbulda virüs  çok  diye  kaynima gönderdik  onu o evde  olduğu  zaman ben odama gitsem eşim  saniyeyi bulmaz peşimden  gelirdi. 

O ilgilenmiyorsa  sen ilgilen o etkiye tepki  verir ❤☺
tarafından
Oyle tabiki yapacağın  şeyler  kısıtlı  oluyor
Seni  anlıyorum  ama bazen  şartlar  öyle  gerektirir
(75 puan) tarafından
Allah oyle sartlari bildgi gibi yapsn
tarafından
Öyle  deme canım  benim  ne insanlar  var kötü  durumda olan
(75 puan) tarafından
Ya tabiki oyle ama ben evlendgmden beri yasamdm hayati duzenm yok ailem gdp gelemyo dogru duzgun rahat hareket edemyrm evin icinde bilmyrm sabrimda kalmadi artk
tarafından
Rabbim  yardimcin olsun  o konularda haklısın
0 oy
(55 puan) tarafından
Anasının babasının evinde kalınca erkekler kendini bekar sanıyor bu konuda yüzde yüz eminim, cunku biz ayrı oturuyoruz esim bayramda şeytanda gidince bile bekar havalarına giriyor eski günlerini hatırlıyor düşünsene o evde hicbirsey senin değil bir çay kaşığı bile yani benimseyemiyorsun hıcbısey yapamıyorsun, bende kendi ailemin evine gidince bkar günleri eski sevgililerimi hatırlıyorum sanki biri beni istemeye gelecek gibi inanın insan kendi ailesinin evinde bekar gibi hissediyor bu yüzden de cocuk bile olsa evlilik olmuyor 
(75 puan) tarafından
Aynen oyle o sorumluluk yok ondan bazen ablasna cikip gdyor gecenn 1 nde bana haber vermeye bile tenezzul etmyor
0 oy
(303 puan) tarafından
İnan canım ayrı eve cıksanda bişy degişmz o eşinle alakalı bnm evim ayrı aynı problemler var kızım 1yasında yürümye basladı evim müstakil sürekli dışrı istyr cıkrıyorum 2gündr isal oldu neymiş bn cok dışrda duruyormuşum da neymiş kızın bi yerine bişy olsa bn suclu oluyom hep ondan daha cok canı yann daha cok düşünn biz annelri ama erkklr anlamz dedigin gibi ne evliligimin cicim aylarını yasadım ne bize özl gezme gün yok diyebilirim sohbeti gectim ben biyere gidelim diyorum para yok araba yok yorgunum işim var der götrmez yada bşka bişi yapmaz ama ailesi bişi dese yorgun olmaz işi olsa iptl eder araba yok demz birinden ister yne yapr para konusundada aynı
0 oy
tarafından
Inan bana ecin ayrı olsaydı böyle olmazdı 
(75 puan) tarafından
Biliyorum zaten oyuzden ayri ev istyrum
0 oy
tarafından
Kaynana evinde oturmak pişmanlıktır ben bu yüzden bi koca boşadım ve 19 yaşındaydım 7 ay sürmüştü evliliğim. 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Evlenmeden önce aa anlaşırız seviyoruz odamıza çekiliriz elan düşünceler ile aynı evde oturmayı kabul ediyor genelde kadınlar.ama işte ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememisler.keske en baştan kabul etmeseydin  canım.
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Valla canım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun. Bende öyle durumdayım. Sana karşı ilgisizliği bence durduk yere olmaz kesin ailesi biseyler diyordur bende öyle ne zaman sesleri gelse gecesine kavga ediyoruz bende diyorum ne dedi annen sana da gelmiş bana bu lafları sayiyon diyorum bisey demiyor diyor ama inanmiyorum tabi az değiller valla
0 oy
tarafından
Birlik yasanildiginda ilgisizlik oluyor ev ev üstüne olmuyo rahat edemiyorsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 226 göst.
25 Mart 2022 Aile kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 721 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 855 göst.