0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Kızlar sim araba almak istiyor. 40 milyar bankada altınımız.var 25 onun kendi birikmisi var. 25 kendinden kargıcak 25 altınlardan alıcak 30.da bankadan para çekip araba alicam.diyo. Bende şuan ortalık kötü bankadan borç çekme paran kadar iş yap diyorum. Param kadar yapınca düzgün araba yok diyor. Benim.haziranda doğumum var en çok ta bu yüzden araba almak zorundayız nasil gidip gelicez çocukta olunca hastaneye falan dio. Bi yandann hakli ama borca da girsin istemiyorum. Sizce girsin mı borca daha acemi şoför birde 23 yşındayız ikimizde 1 bucuk senedir evliyiz.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence borca gerek yok 40 bine de kendinize göre araba bulabilirsiniz hem acemi diyorsun önce daha ucuz arabayla kendini geliştirsin ilerde daha iyilerini de alır ınsallah 
(20 puan) tarafından
diyorumda 40 a iyi araba yok dio.  Her seferinde. Ikna oluyor birileri aklına giriyor bir daha yüksek araba bakıyo
tarafından
Erkekler kendi akıllarını kullanmayı malesef beceremiyor sen ne yap et aklına gir
(20 puan) tarafından
Beni dinlemiyor ki benim dediğim lafı bir başkası deyince ikna oluyor
tarafından
O zaman sözünü dinleyecegi birine soylettir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onun yerine ev alsın 
(20 puan) tarafından
InsAllah o zamanlarda gelir.
0 oy
(28,811 puan) tarafından

Acemi şoför bide almasin bence önce arabayi tam kullanmayı öğrensin 

Zor olur sizin icin

Bide ortalik bozuk  bence bi anda parayı elden çıkarmayın 

(20 puan) tarafından
Diyorum da dinleyen kim
0 oy
(7,130 puan) tarafından
Para çekmesine hiç gerek yok ki canım bora borca soldansınız kendinizi olanla alin
(20 puan) tarafından
Arabalar in fiyatı tavan yapmış. 25 lik ara baya adam 40 yazmış  dusun
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Araba fiyatları giderek artıyor artacak da. Şimdi aldınız aldınız yoksa daha yükselecek fiyatlar. En kötü araçlar bile ateş pahası. Sizi, çok zorlamayacaksa almak en mantıklısı 
(20 puan) tarafından
Eşimde bu yüzden almak istiyor. 75  e bi araba bulmuş araba iyi güzel hoş. Bayiden satıyor. Herşeyi gayet iyi ama bankadan borç alıcak olması benim canımı sıkıyor
(1,293 puan) tarafından
Bizim eşimle mantığımız borçsuz mülk sahibi olamayacağımı yönünde. Ama miktar çok yüksek değilse geliriniz düzenli ise korkma bence
(20 puan) tarafından
Şu virüs den korkuyorum sadece düzenli bir gelirimiz var ama özelde çalışıyor sonuç itibari ile yarın ne olacağını bilemeyiz. Işten atılırsa napariz biz diyorum. Bebekte olucak araba şart off off dua edin bize de hayırlı zararsız borçsuz bankalara bulaşmadan bir araba alabilelim
(1,293 puan) tarafından
Allah yardım etsin gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlısı ile. Kazasız belasız kullanabileceğiniz Bi tane nasip etsin
0 oy
(17,052 puan) tarafından
o kadar parayı arabaya gommesin bence normal bir araba alın tabi sonra masraf çıkarmayacak temiz bir araba bulursunuz 
(20 puan) tarafından
Bakiyorda tam buluyor ya adam satmaktan vazgeçiyor yada araba da bir sıkıntı çıkıyor hep. Haziranda da doğum var napıcaz biz dio devamlı. Borca girsin istemiyorum. Abisinin arabası var ama abisi su virüs yüzünden arabayla ise gidip geliyor hergun. Ondan yana da ümidi kestim.
(17,052 puan) tarafından
insAllah bulursunuz istwdiginiz bir araba ama borca girmeyin
0 oy
tarafından
Bence almayın Parana birikimine yazık edersin durum belli birde doğum yapacaksın borca girmeyin derim Allah kolaylık versin
(20 puan) tarafından
Amin amin.
0 oy
(2,653 puan) tarafından
Iyide altinin yukeselecigi zamanda neden satiyorsunuzki ve smdi araba almak icin ortalik cok karisik esim satacakti snra vazgecti ortalik cok karisik diye
(20 puan) tarafından
Benimde pek satmaya gönlüm razı değil ama mecbur
0 oy
(4,956 puan) tarafından
Bebek yolda geliyor. Diyecegim tek şey ayağını yorganina göre uzatsin. Çünkü bebek işi gerçekten masraflı bişey öyle uzaktan görüldüğü gibi değil.
(20 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz
0 oy
tarafından
Bence borca girmesin 40 bine güzel arabalar var ayağınızı yerden kesecek 
(20 puan) tarafından
Hep sıkıntılı il dışından araba bakamıyoruz il içerisinde de düzgün araba yok
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bence bırak sorumluluk alsın borca girmeden bişeyler olmuyo malesef 
(20 puan) tarafından
Haklısınız