Hemen rencidelik durumu okumak için heyeecan yaptım yaşadığın şey çok normal ama sabret. Henüz bebeğe alışmadın o da 9 günlük olduğu için tepki falan vermiyor sen de bağ kuramıyorsun. Şuan yükü çok fazla dünyaya alışamıyor stresli ağlayan bir bebeğin var zmanla daha da sakinleşecek sen de sakinleşeceksin daha fazla merhamet etmeye başlayacaksın bağlanacaksın. Şuan yaşadığın şeye sabret geçecek gözüyle bak ve bebeğin ihtiyaçlarını ihmal etme
Olabilir cnm şimdilik kendi acın biraz ağır basıyor zamanla geçer bnde 1 ay felan bende benim çocuğum mu dedim
Ah lohusalık ahh. Neler ettin sen bizee. Kuzum sakın ol merak etme normal. Ben neler neler yaşadım. Herkes farklı yaşıyor bende sevememe değil ona bi şey olacak korkusu çok vardı. Deliriyodum korkudan . Uyumuyor yemiyor içmiyor başında nöbet tutuyordum bi şey olacak gibi senaryolar kurup ağlıyordum. Korkma geçecek. Çok güzel günler gelecek. Şimdi 3 aylık oldu benim sipam. Ve her gece onu izleyerek uyuyorum şükrediyorum. O korkuların çoğu geçti gitti. Rabbime sigin dua et. Rabbim evladını bağışlasın
1,491,868 soru
24,377,881 cevap
348,465 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın