0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben bu üstümdeki komşudan bıktım ya kadın kafasına göre halı çırpıyor ya çamaşır asılı halı cirpiyo geçen uyardım çamsırım asılı sen ne yapıyorsun ya dedim kızdım bağırdım çağırdım aradan 1hafta geçti bizim balkon bı tek mutfak tarafında var mutfak kapısı açık olduğu gibi halinin tozu içeri sinirlerim tavan yaptı halı cirpicaksan biz zahmet aşağı in söyle dedim bagirarak halı cirpma günü  Çarşamba diyorumm inadına yapar gibi geçen kaynana geldi balkondo sigara içiyor onun kafasından aşağı sofra bezini cirpti gerçi ona iyi olduda neyse ben buna nasıl anlaticam ya bıktım her hafta halımı çırpılır ya evine .... Tılar sanki 

8 Cevaplar

0 oy
(5,438 puan) tarafından
Insan olan anlardı söyle demissin söylememiş baksana 
tarafından
Valla öle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence ne yaparsan yap anlamaz artık o kadın 
0 oy
(406 puan) tarafından
Bizimki de evinde at koşturuyor... Biktimmm essek kadar kızı var gece 2 ye kadar koşuyor evin içinde hiç durmadan
tarafından
Var sanki kendileri bı tek oturuyorlar binada
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Ayy gerçekten tam cinnet geçirmelik benimde yan komşum TV'nin sesini sonuna kadar veriyor kendi evimden görüntüsüz ama sesli film dinliyorum 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Seninle aynı sorunu yaşadım onlar ihtiyaçtan değil rahatsızlık vermek için sürekl yapyo bunları. Ya halı dediğini süpürürsün her hafta çırpmaya ne gerek var hangi zamanda yaşıyorsun köydemi yaşıyosun şimdi her şey gelişti süpürgeler tozunu mozunu her şeyini çekyoki. Ben nasıl söylediysem daha beter oldular en son ev değiştirdim onlar yüzünden bir sürü masraf ettim hakkımı helal etmiyorum dedim hala etmiyorum bizim ettirdikleri masrafın bin katını çıkarsınlar bize huzur vermediler evinde huzur bulmasınlar.
0 oy
(123,021 puan) tarafından
Kiz valla cok zor bee en iyisi polisi ariycamde tehtit et belki korkar
0 oy
tarafından
Çık yukarı anlayacağı dilden konuş, anlamazsa polise şikayet et sen sonuna kadar haklısın o kadına ceza yazarlar 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 486 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 620 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (852 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,048 göst.
6 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Eslem 01 (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 643 göst.