0 oy
1,098 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından

image

küçücük yavruya nasil kiyfi oyle ben bile hala kendime gelemedim ya 

Allah kahretsin oyle anne yi

31 Cevaplar

0 oy
(135,943 puan) tarafından
Bebek iyimi      
(1,403 puan) tarafından
Youn  bakımındaymış
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Rüyalarıma girdi bu bebek acaba annesinin elinden mi aldılar diyorum bi anne atamaz diyorum cok üzüldum bahti güzel olsun yavrumun 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Bunu yapan insan evladi degildir Allahindan bulsunlar
(1,403 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından

Allah belasini versin öyle  o.r.s.pur ların çocuklar olmasın ser.efiz lerin allah  bildiği gibi etsin :angry:

(1,403 puan) tarafından
Aminnn gebersinler insallah
tarafından
Amin inşallah birde öyle ınsanlarin çocukları oluyor ya keşkem olmaza neşe insan çocuk istiyor olmuyor böyle ser.efiz lerin olur yaptıkları bak aklım almıyor:(
0 oy
(7,628 puan) tarafından
İzledim agliyarak. Bide  darp edilmiş. Meleğim. Ben 6sene yolunu gözledim.    Şükür bu sene muradıma ericem benim gibi anne olmak için  ne dualar  ne gözyaşı dökenler var isyan. Deyil bu sözlerim asla   inşallah  anneliğin kıymetini bilen evlat  ne demek bilen bir aile alır o bebeği. Tek duam 
0 oy
tarafından
Allahim insallah o cocuga muhtac etmeden onu o haldr nasil birakip gittiyse o halde olmadan oldurmesin insallah allah islah etsin o bebegede hayirli insanlarla tanistirsin hayirli bi insan olmayi nasip etsin rabbim
0 oy
(12,520 puan) tarafından
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

Allahım bu ne offff içim titredi Allahın cezaları nasıl yürekleri el veriyor pislik varlıklar offf
0 oy
tarafından
Allah onlari perisan etsin surum surum surunsunler gun yuzu gormesnler insallhhh 
0 oy
tarafından
Kö. Pek oglu kö. Pekler Allah öyle bir azap versin ki böylelerine ölmek istesinler ama ölemesinler inşallah. Diyecek çok şey var bunu yapan sözde bi anne kahretsin böyle insanlari vermeden önce bi düşün ne olacak herkes zevk için yaşiyor kah. Peler gelde sus. 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Kimi işte yillarca arar bulamaz bazilarida bole bukur goturur çope atar rabbim gercekten hakkiyla anne baba olabileceklere evlat nasip etsin

İlgili bir soru bulunamadı

412,688 soru

12,425,263 cevap

45,443 kullanıcı

Kategoriler

...