0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Ya kızlar eltımle bı binada oturuyoruz 3 aydır yüz yüze gelmedik cok kıskanç napsam kuduruyor bana hamıle oldugunu söylememişti 6 aylık oldugunda komsularla beraber ögrenmştım neyse bende şimdi hamileyim ve dısardan duymuş ben demedim diye trip attı. Aramız cok soguk. Az once eşimi görmüş yarın akşam iftara buyrun demiş bende kızdım eşime bana niye demiyor sen ne alaka gitmem beni aramazsa dedim eşim haklısın dedi ama gitmezsek nasıl olur siz napardınız bu durumda 

13 Cevaplar

0 oy
(29,566 puan) tarafından

Busranin numunesi gibi ahahhaha

-Reklam-
0 oy
(3,908 puan) tarafından
Ayip olur sonucta cagirms canim bosver hem esine demis ne fark eder ikinize birden denilmez ki o an ona demis. Sitem etme bosver git yemegini ye o catlasin :))
(1,299 puan) tarafından
Ama bı samimiyetimız olsa bana dememesi önemli degılde bir bırımızden nefret ediyoruz sanki kocasının zoruyla cagırmıs gibi sinir oldum
0 oy
tarafından

Kiz buşranin eltisiyle senin eltin sozlesmiş miii:D

(1,299 puan) tarafından
Ben buşraya Fransız kaldım valla bılmıyorum meseleyi
0 oy
(7,936 puan) tarafından
3 aydir ayni binada oturmama ragmen yuz yuze gelmedigim birinin evine yüzsüz gibi gitmem heralde o ne oyle ya gitme sende bence
(1,299 puan) tarafından
Aynen ben sındıremem zaten içime bıde gözü göz ıkı ay kalmış dogumuma bebegıme dokunur onun suratsız yuzu
(7,936 puan) tarafından
Bosver kuzum gitme niyeti barismaksada bu sekilde emrivaki olmaz zaten
0 oy
(7,632 puan) tarafından
 Olumsuz düşünceler girme mübarek ramazan ayında  demekki bir pişmanlık varki yemege çağırıyor kimse için deyil Allah için gitmelisiniz bence  
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bence git orda da yenge beni aramani beklerdim aslında de gitmezsen ayıp olur 
(1,299 puan) tarafından
Eşime dedim beni zorlama sakin kızlarını al cık beni saymayan insanın evine gitmem sofrasına oturmam falan oda dıyo hanımım olmadan gitmem ne işim var şimdi ben durup dururken kötü geline çıkıcam yine
0 oy
(137,794 puan) tarafından
Kiz senin elti busraninkinin bacisimu acabaa ☺️ kiz git ama fazla muhattap olma resmi davran
(1,299 puan) tarafından
Sorma onun da aynı şey gelmiş basına nedir bu elti sorunu anlamıyorum kuma bile geçinirmiş elti asla :)
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Bence bu yaptığınız egodan başka birşey değil söylemez söylemez sizde ona söylememişsiniz.onun yaptığı da hata niye alınıyor ki oda söylememiş. Sadece o aramazsa beni gitmem diyişiniz biraz ego gibi geldi 
(1,299 puan) tarafından
Ego degıl canim daha önce bir sürü tartışmamız oldu eşime demesi beni sinir etti onları davet ederken bende onun kocasına desem oda gelmez biraz empati yapın lütfen sizde bu durumda ego peşinde olmazdınız
0 oy
(847 puan) tarafından
Bence git ve deki birdaha babanda davetleri canım de. Bide canım de unutma. Kadın kadınla muhatapolur eşim eve geldi ya benle muhattap olmasın siz aranızda hailesin ben ne anlarım kadın izlenimlerinden dedi de. Biraz uyanık ol. Biliyorum sinirden düşünemedin bende olsam düşünemezdim ama böyle de ona gizliden laf arasında apışıp kalsın.. 
0 oy
tarafından
Git yemeğini ye çayını üç biseye karışmadan çok gel boşver 
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Aaaaa seni hatırladım şu hamilelik konusunu anlatmıştın
(1,299 puan) tarafından
Aylardır görüşmemiz konuşmamız yok şimdi dan diye iftara çagırıyor eminim kocasının zoruyla
(4,632 puan) tarafından
Bence kendini eşinin yanında iyi gelin göstermeye çalışıyor benimki de öyle
(1,299 puan) tarafından
Çok sinsi ya bunlar. Sen gider miydin bu durumda hala bısey diyen yok
(4,632 puan) tarafından
Yok gitmem ben bir süre kaynanamlarda kalıcam konuşmadığım görümcem annesi gili eşimi yemeğe çağırdı yarın ama ben gitmiycem konuşmadığım insanın evinde ne işim olur bir bahane bul
(1,299 puan) tarafından
Haklısın inankı sanki onun bı tabak yemegıne mı muhtaç kaldım gibi minnetsızlık yapıyor bı yandan da huzursuzluk çıkmasın diye aklım iyice karıştı
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Boşver cnm gitme 
0 oy
(311 puan) tarafından
değişikler ya git boşver sen de davet edeceğin zaman kocasını ara 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 709 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,460 puan) tarafından soruldu

414,177 soru

12,464,725 cevap