+1 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde (1,409 puan) tarafından
Gurbetteyim bir arkadaşım var kızlar sadece 1 arkadaş ama neyse eşlerimizde yanımızdayken karşılaştık konuştuk v.s bize gel bende sana gelirim dedi. Aradan 1 hafta geçti konuştuk ne üzerineydi hatırlamıyorum bana sen müsait olunca haber verirsin sana gelirim dedi. bende hayır diyecek hâlim yok tamam canım dedim ayıp olmasın diye aradan 3 gün sonra davet ettim kesin gelir diye sarma tatlılar kekler yaptım sonra mesaj attı gelemeyeceğim baya kötüyüm dedi tamam olur öyle şeyler başka birgün olur dedim ama içimde gitmedi değil yalan yok.O da sözüm olsun gelicem dedi aradan 1 hafta geçti canım napıyosun dedi iyiyim dışarıdayım dedim,bize gel diyorsan yakınsan dedi. Bende yakınım 5 dklık yol diye gelirim dedim gittim o hızla yine birşeyler hazırladı sağolsun yedik içtik gittik.Bende yine ayıp olmasın diye geldikten 1 gün sonra yazdım şu günde seni bekliyorum dedim. Beni aradı ya gelicemde kızım 4 yaşında minibüslere biraz yürümem lazım havada sıcak ayaktada oluruz kusura bakma canım dedi. Bende farklı minibüslerde evinin önünden geçiyor buraya yine gelirsin dedim yok canım en güzeli bizim kendi arabamızla gelmemiz dedi haftaya pazar gelicem dedi fakat sinirim bozuldu yine o gün az kalsın birşeyler hazırlıycaktım ve onlar gelir diye gittim almayacağım şeyleri aldım belli olmaz gelirler iyi olur,yeriz hep beraber dedim ve elimde de az para kaldı bu hafta anca kendimize yetecek kadar para var mesela kendi ayıbı diye düşünüyorum aslında kaç kere çağırdım şimdidr geleyim derse şeytan diyor kabul etme yinede bir sorayım dedim buraya siz olsanız napardınız diye çok teşekkür ederim sizede şimdiden

12 Cevaplar

+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Bence elektriginiz tutmamış sizin görüşmeyin daha sağlıklı olur sizin için .öylesi de arkaadas olamaz zaten.ccuk oyuncagimi bu gelecem edecem yok sonra şöyle böyle hayatta görüşmem.
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından
Bende komşuma iki kere gittim . Birinde öyle gel kahve içelim dedi gittim birinde bi işi düşmüş öyle gittim. Neyse bende onu öyle davet ettim gel diye ama gelmedi ya misafiri vardı ya başka sebep. Artık çağırmıyorum bide eşim vardiyalı çalışıyo her zaman ev uygun olmuyoda
(1,409 puan) tarafından
Ayy ne tuhaf ne garip insanmış buda öyle canım aşırı rahat yani keyfine düşkün o kadar davet etmişim ayıp yani gelmeye gelicek merakta ediyor evimi ama tembelliğinden gelemiyor arabasız gitmem kendini ne zaman hazır hissederse öyle gelicekmiş sen hazır olduğunda da ben değilim yani
0 oy
(225 puan) tarafından
Çağırmam ya ne saçma bişey 
(1,409 puan) tarafından
Kız kadın aşırı tembel minibüse bin gel yani bunda ne var evimi merak ediyor gelmek istiyor ama işine gelmiyor birde diyorsan yarın gel evinin orda avm var oraya gelin avmye girelim dedi bende dedimki sen koca çocukla buraya gelemiyorsun ben nasıl bebekle senin oraya minibüsle geleyim tuhaf bir insan ya
0 oy
tarafından
Oyun mu oynuyoruz ? İnsan net olur gelemez gıdemez hada sadece pazarları gelebilirse insan gıbı baştan söyler karsı tarafta kendını ona göre ayarlar çağırır ne ayıp birşey ya
(1,409 puan) tarafından
Yok canım bu kendini ne zaman hazır hissederse öyle gelicek belli yani kocam bırakır sizin oraya diyor daha ben ne diyeyim yani tembel baya senin işine o gün geliyorsa benimde işime o gün gelmiyor yani demi ne yazsam acaba gelmemesi için
tarafından
Bahane mi yok pazarları müsait olamıyorum esımle planımız oluyor genelde de geç
(1,409 puan) tarafından
Ben yazdım memlekete gidicem dedim o da tamam kuzum sonrada görüşürüz yazmış kafayı yiyicem valla
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Ben çağırmam valla kimsenin naziyla uğraşamam 
(1,409 puan) tarafından
Bende öyleyim valla daha doğrusu ilk defa böyle biriyle karşılsştım napacağımıda bilemedim açıkçası
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Bahane arıyorsa çağırma görüşmek istemiyor anlaşılan 
(1,409 puan) tarafından
Ondan değilde baya tembel yani ondan bende gönderdim yani
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Valla kimseye şu günde seni bekliyorum gel demem gelmek isteyen arar müsait misin şu gün gelmeyi düşünüyorum diye sorar ona göre konuşulur. Seni anlıyorum ama arkadaş biraz tuhaf belli ki daha davet etme derim ben.
0 oy
(2,306 puan) tarafından
Benim çok hantal bir arkadaşım var zar zor kalkar yerinden oda öyle birşey zaar
0 oy
tarafından
Ben gitme gelmeyi hiç sevmem daha doğrusu yorulmayi sevmiyorum çok isters didsrda bı kafede bulusurum sohpet ederim ama eve davet  hiç sevmem...
0 oy
(9,616 puan) tarafından
Kız sana durumunu açıklamış canım. Arabamla geleyim demiş kolay değil sıcakta kucuk cocukla dısarıda olmak. Anlayıs göster ha bi daha gelmezse de cagırma
(1,409 puan) tarafından
Aşkım ben ondan bir hafta öncede çağırdım o zamanda gelemem edemem dedi birkaç gün sonra gel dedim ya söz vermeyeyim dedim
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Bana ortada çok bir mesele varmış gibi gelmedi. Bence bekleyin ve o 'şu gün geleceğim' dediğinde hazırlık yapın. 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kusura bakma da resmen dalga geçer gibi hareket etmiş seninle böyle bir durumda elbette ki kabul etmezdim belli ki bencil bir insan sadece kendi işini gücünü ya da kendi çocuğunun kendi durumunu düşünüyor en s**** insan bile senin hazırlık yapabileceğini düşünür ona göre hareket eder senin yerinde olsam ne bir daha evine giderim ne de evime çağırırım o seni aradığında da bugün de ben müsait değilim diyebilirsin böyle insandan arkadaş falan olmaz zaten

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 256 göst.
10 Mart 2024 Aile kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 392 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,830 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 1,086 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Civcivim (1,108 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,454 cevap

36,631 kullanıcı

...