0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ballar Bebelac Gold kullaniyoruz 10 aylık olmasına 7 gün var eşim bu gün yanlışlıkla Bebelac 3 almış bir yaş itibari ile kullanılan. Hemde 5 kutu. Fişi de attım. Birini açtım oğluma icirdim birşey olur mu ? :(

9 Cevaplar

+1 oy
(12,522 puan) tarafından
Fişi attıysan diğerlerini açma açmayınca bir sey olmaz onları da bir yaştan sonra verirsin 

Bir kereden bir sey olmaz canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanmiyorum bisi olmaz canim bende veriyodum bazen ayından buyuk 
0 oy
(2,698 puan) tarafından
Doktoruma sormustum ben icirme demisti bana bi kere evde kalamisti arakdasdan almistim 2 numara doktora sordum verme dedi fissiz iade edebilirsin belki genelde aliyorlar olmadi sakla onlari yenisini al bari bir numara buyukse
0 oy
tarafından
Ay bilmiyorum ama içeriği farklıdır devamını verme bence tatlım. Fişsiz olsun gidin o markete 5 kutu almış adam illaki hatırlarlar iade değil sonuçta değişim. O çocuk onları içemez. Güzelce izah edin illaki anlayışlı birileri çıkar. Kendine göre olanını alın, açtığınıda verme tatlım. 
0 oy
(135,463 puan) tarafından
Hemen o fisi bul git copu didikleee
0 oy
(1,834 puan) tarafından
Hiçbir şey olmaz cok aşırı zararli olan bi madde zaten mamanin icinde olmaz bende 1 ay farkla yanlışlıkla 2 numara almıştım doktor bisey olmaz sadece belki biraz daha yagli olur dedi hicbirsyde olmadi herkes evham yapmış ama bence evham yapılacak bisey yok☺
0 oy
(3,754 puan) tarafından
10 Aylıksan kullanabilirsin cnm ayları yazıyor kutunun üstünde 
0 oy
tarafından
Bir yaş olmasına da zaten iki ay kalmış nasil olsa kullanmiycan mi 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Aptamil de 3 numara 9-12 ay Bebelac da farklimi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,055 cevap

42,919 kullanıcı