0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Ya kizlar makinada biseyler dikmeye o kadar hevesliydim ki cok şükür sonunda makina aldim ama bi turlu beceripte bişey dikemiyorum. Düz dikis bile yapamiyorum. ***** yumuk oluyo. Nasil ogrenirim ben bunu :( hep hayalimdi kendi kiyafetimi kendim dikmek ama bu gidisle bir sökük bile dikemiycem:(

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deme sirkeli yanlış yapsam9da dene youtubeden video izle denemekten yorulma dene bolca 
(135 puan) tarafından
2 gundur sürekli izliyorum. Kagitta alistirma yapiyorum ama bi turlu beceripte düz dikemiyorum. Ip takiliykende surekli alta ip sariyor makina hata veriyo:(
(1,909 puan) tarafından
masura bitmiş olabilir kontrol et
(821 puan) tarafından
Ben giyim bölümü mezunuyum makina konusunda şunu unutma alt iplik hata veriyorsa sorun üst iplikte üst iplik hata veriyorsa sorun alt ipliktedir gerginlikleri kontrol etmelisin ben her şeyi biliyorum da ne oluyo sanki kendi söküğümü dikmeye acizim:))
-Reklam-
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Herkes anası karnında öğrenmedo cnm üzülme dikiş bilen birinden yardım al Bi bez parçası al eline öyle dile dike öğrenirsin videolar aç izle şu virüs bitsin halk eğitimlerin kursları oljyo onlara gidersin 
(135 puan) tarafından
Canim memurum ben bir kac ay sonra  iznim bitecek ve calismaya basliycam. O yuzden kursa gitmem cok zor görünüyor. Yoksa cok hevesliydim kursa gidip ogrenmeye. Video izliyorum 2 gundur ama bi turlu beceremiyorum hala
(12,771 puan) tarafından
YouTube den izleyerek dene Bi de inş öyle yapabilirsin
(135 puan) tarafından
Izledim canim ama biraz daha izleyim insallah zamanla gelişir tesekkur ederim
(3,767 puan) tarafından
Hiç sorun yok semi  tuğba keşke olsaydı
(12,771 puan) tarafından
Analamadim sorun yok derken
(3,767 puan) tarafından
Postin yok yani
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Insan yanlis yapa yapa öğrenir kuzum her yanlışın sana doğruyu öğretir pes etme
(135 puan) tarafından
Insallah canim. Saniyordum ki makinayi elime alir almaz hemen dikmeye basliycam. Oyle olmayinca hayal kirikligina ugradim. Ama ogrenene kadar ugrascam insallah
0 oy
(253 puan) tarafından
Canim asli afsaroglu var onun basit dikim videolari var hem motive edici hemde basit seylerden baslarsin bence bi gir kanalına.ben onunla sirt çantası bile dikmistim izleyerek.makinenin markasi ne birde onun kodunu yazarak nasil calisiyor diye anlatimina bak ip alttan sarıyor demissin ipini dogru takamadin muhtemelen mekiginden filan eminmisin
0 oy
(1,909 puan) tarafından
bilen biri varsa yardım iste canım benim hevesim yok ama eşim textilde çalışıyor 20 yıldır bana öğretmek istiyo illede bende düz değil ***** dikiyorum ;)) belediyenin kursları da var korona bitsn git vaktin varsa 
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Duz dikmek icin siper tak onun hizasinda gitmeyi dene once bos kumasta  canm 7 sene tekstlde calstm once siperle duz dikis yapmayi ogrendm tabanin sag tarafna dikecegn mesafe kadar brak bise yapistir onu takip et
0 oy
tarafından

Aa bendensin. Bende hayatta elime dikiş almamış insanım. Ama ilgiliydim yapmak istiyordum. Bende yeni makine aldım. Sökük dikiyorum şu an. Düz dikebikiyorum ben. Hata verdikce araştırıp buluyorum. Kumasim yok memleket e gidince Alaçam insallah:)

0 oy
(538 puan) tarafından
Eğri büğrü  dike dike yanlış dike dike öğreneceksin. Daha iyi dikmek için. 
Birde youtubeden falan videolar varsa izle derim
0 oy
(664 puan) tarafından
Bu iş pratik le oluyor canım 
0 oy
tarafından

Dikiş kursları var kursa git

0 oy
(5,039 puan) tarafından
Halk eğitimin dikis kurslarına yazılabilirsin.
0 oy
tarafından
Canım ortalık düzelsin en güzeli bir dikiş kursuna gitmek hemen öğretiyorlar
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Kendimi gördüm :Ddd

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 402 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zumra rana (4,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 827 göst.