0 oy
1,227 göst.
Aile kategorisinde (470 puan) tarafından

Çocuğu olmayanlar için anneler günü nasl kutlanir uzakta olduğum icin mesaj atmayı düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım onu kırmadan incitmeden çocuksuz da anne olunabileceğini hatirlatip onun anne şefkati barındırdığını hssettrmek istiyorm <3

8 Cevaplar

0 oy
(28,805 puan) tarafından

Guzel bi dua yazarak kutlayabilirsin

-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Her kadin annedir senin o güzel kalbin guzel gönlün hep mutlu huzurlu Olsun Anneler günün kutlu olsun bu iyimi
(470 puan) tarafından
Evet canm gzelmis bu mesaja diğer arkadaşın soyledigini de ekledm çok gzel oldu insallh kirmamisimdr onu
0 oy
tarafından
Dua et çünkü dua dan başka hiç bir mesaj onu mutlu etmez kendimden biliyorum tek ihtiyacımız olan şey başkalarının duaları 
(470 puan) tarafından
Biliyorm canm ama yaş olarak yaşında geciyo zaten istesede şuan çocuğu olmuyo ama bı anne olsa anca bu kadr şefkatli olabilirdi onu mutlu etmek istedim
0 oy
(415 puan) tarafından

image

sadece doğurmakla anne olunmuyor anne ruhunu taşıyan herkes annedir güzel bir msj yaz dikkat et incinmesin
(470 puan) tarafından
Evet onu unutmadigini hissettirmek için uğraşırken uzmekten çok korkarm çok dikkatli olmaliyim
0 oy
tarafından

image

bu şekilde olabilir canım 
0 oy
tarafından
Bence yazma ya ne yazarsan yaz dokunur şimdi :( 
(50,946 puan) tarafından
ben yaptim o salakligi bu sabah :(
(470 puan) tarafından
Yok çok mutlu oldu beni bilir kırmak istenmeden çekinerek yzdigimi anladi fark etti çok mutlu oldm bnde uzmedigim icin
(50,946 puan) tarafından
he iyi bari canim
0 oy
tarafından
Ben arkadasima 

Geleceğin en güzel anne adayı anneler günün kutlu olsun ❣️

Yazdım 
(470 puan) tarafından
Öyle yazamazdm canm ona daha çok kırıldı tedavi oldu ama olmayacağını söyledi doktr
tarafından
Hiç bebeği olmayacağını bilmiyordum canım böyle yazarsan yanlış anlar
0 oy
(50,946 puan) tarafından
hic deneme canim bir arkadaşım var nisanli ama hikayesi farklı gruptan anneler gününü kutladim kabul etmedi :( kötü niyetle yazmadim oysaki
(470 puan) tarafından
Doğrudur canm her insanın bı zaaf yönü vardır ne şekilde tepki vereceği bilemeyiz.Allh kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 578 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 775 göst.
0 oy
13 cevap 366 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,628 soru

12,153,405 cevap

36,577 kullanıcı